Beoordelingen 

708 commentaren van in totaal 708 beoordelingen
Service
J. C. Streefkerk (Mijdrecht)
04-09-2019
8

Prima service en vriendejik personeel.

Service
Van scheppingen (Ronde Venen)
03-09-2019
9

Kwaliteit top.

Service
Karin Boerop (Amstelveen )
03-09-2019
10

Voor mij is het een zeer goede en fijne dealer. Klantvriendelijk, service gericht, gevoel van serieus genomen te worden. Proberen alles om de klant tevreden te houden.

Service
PPL Muste (Mijdrecht)
23-08-2019
9

zeer net bedrijf met prima ontvangst en informatie en prima prestaties

Service
J.A.Booij (Ouderkerk aan de amstel )
21-08-2019
10

De mensen zijn erg aardig en zijn direct bereid een oplossing te bedenken

Verkoop
P. Van Grieken (Mijdrecht)
14-08-2019
10

Sfeer empatisch vermogen.

Service
Rob jimmink
14-08-2019
8

Goede service deskundige monteursIn overleg met de monteur toekomstige reparatie

Service
Gerard Ros (Wilnis)
14-08-2019
10

Ik wordt altijd prima geholpen, een klein dingetje wordt vaak meteen gedaan. receptie, werkplaats, verkoop, allemaal vriendelijke mensen. Persoonlijke benadering.

Service
K Bockweg (Duivendrecht )
14-08-2019
9

Vriendelijke ontvangst Goede service Ik kom graag terug

Service
bob kroonenberg (amstelveen)
09-08-2019
10

Vanaf de eerste kennismaking ,6 jaar geleden, heeft deze dealer laten zien hoe e met klanten omgaat die je wilt behouden. ze gaan net die extra meter om zaken zo te laten lopen dat het perfect is. afgezien daarvan zijn ze oprecht en eerlijk en technisch ( voor zover ik het kan beoordelen) zeer goed

Service
wim de Boer (loenersloot)
09-08-2019
9

De afspraken en communicatie zijn prima !Ik heb vertrouwen in de garage, er heerst een no nonsense sfeer !

Service
A.Worrell (Mijdrecht)
09-08-2019
10

Wij zijn al meer dan 20 jaar zeer tevreden met Toyota v. Ekris. Vandaag 07-08-2019 wordt onze 23e Toyota afgeleverd.

Verkoop
Martin-Jan Dijkstra (Utrecht )
07-08-2019
10

Ferry heeft mij uitstekend geholpen, weet waar hij het over heeft. Liefhebber van autotechniek. Service en communicatie top. In inderdaad , wat is die CHR gaaf geworden.

Verkoop
Natasja Opdam
07-08-2019
10

Fijne en eerlijke verkoper. Enthousiaste medewerkers. Je bent hier geen nummer maar je voelt je een gewaardeerde klant.

Service
Mevr. C.v. Oostrom (Wilnis)
02-08-2019
9

Goede en snelle service, waarbij vooraf een prijsopgave is gedaan en waar ook goed meegedacht werd over andere nog evt. latere reparaties.

Service
Kees Meekel (Mijdrecht )
02-08-2019
10

Bij van Ekris Mijdrecht langs geweest voor een probleem met de auto en net een dag voor de vakantie, ondanks de drukte bij van Ekris Mijdrecht zeer snel geholpen en uiteraard op een vakkundige manier. zodat wij zorgeloos op vakantie konden gaan. echt top service en ze staan altijd klaar voor. wederom mijn complimenten voor de service en vriendelijkheid.

Verkoop
Hero Janzing
31-07-2019
10

Als klant voel ik mij volkomen thuis bij Van Ekris Mijdrecht.Het gehele team staat mij met raad en daad bij en in de benadering voel ik mij gewaardeerd.

Service
J. Uriot (Veendam )
31-07-2019
10

De medewerkers bij Van Ekris zijn vriendelijk behulpzaam en terzake kundig.

Service
Gerard Meulemans (Mijdrecht)
31-07-2019
10

Met dit bedrijf weet je dat je een klant bent, in de ruimste zin van het woord. Geen gezeur maar altijd goed en ook gezellig dus vandaar een 10 met een griffel.

Service
Jan (Mijdrecht)
26-07-2019
7

Zie mijn antwoorden op de vragen in deze enquête

Service
Dhr. Groeneveld (Uithoorn)
24-07-2019
10

Wij rijden inmiddels al 15 Jaar Toyota, en zijn dus al geruime tijd klant bij Van Ekris Mijdrecht.Zonder uitzondering zeer tevreden over de geboden service tijdens het terugkerende onderhoud gedurende deze periode... Zonder uitzondering een TOP team !

Verkoop
Peter van der Zwan (Uithoorn)
23-07-2019
10

Sociale, klantgerichte, zakelijke dealer met oog voor details.

Verkoop
Dhr. J.C. Streefkerk (Mijdrecht)
23-07-2019
9

Goede dealer m.i.
Prettig te woord gestaan en antwoord op mijn vragen gekregen.

Verkoop
DN meuleman (Abcoude )
23-07-2019
10

Verwijs naar eerdere toelichting

Verkoop
J W van Heezik (Haarlem)
23-07-2019
10

Erg klantvriendelijk, topbedrijf. Fijne mensen daar en ik kom speciaal uit Haarlem om daar een auto te kopen, is een echte aanrader voor een Toyota te kopen. Nogmaals: erg fijn bedrijf.

Verkoop
J.A Bekkers (Uithoorn)
23-07-2019
10

Klantvriendelijk ontvangen. Kennis van zaken. Duidelijke uitleg. Wordt veel tijd genomen voor de aflevering van de auto. Geen haastklus. Vriendelijk personeel

Verkoop
H. Leijen (Duivendrecht)
23-07-2019
10

Naar je geluisterd worden en je vragen correct beantwoorden

Verkoop
Brenda (Alphen aan den Rijn)
23-07-2019
9

Zeer klantvriendelijk en servicegericht bedrijf. Ben echt prima geholpen.

Service
Johan Boersma (Woerden)
17-07-2019
10

Voel mij altijd echt goed, kundig en vriendelijk geholpen.

Service
Daelman (Biddinghuizen )
11-07-2019
8

Erg goed

Service
G. Bongers
11-07-2019
9

Betrouwbaar en klantvriendelijk afspraak is afspraak, wat wil je nog meer.

Service
Dirk Alderden (Emmen)
04-07-2019
10

Super klant vriendelijk

Service
Joop van der Horn (Wilnis)
04-07-2019
9

Prima bedrijf met goede gemotiveerde medewerkers. Een 10 zou volmaakt zijn, wie is dat ?

Service
dhr. Westenburg
21-06-2019
10

goede service en correcte facturen

Service
Hans Bon. (Mijdrecht.)
21-06-2019
9

Goede garage, ervaren medewerkers, duidelijke informatie/prijsopgave!

Service
Sjaak de Groot
21-06-2019
10

Fijne mensen, behulpzaam en erg vriendelijk. Een fijne dealer

Service
Claudia (Vinkeveen)
21-06-2019
9

Klantvriendelijk, servicegericht, goede eerlijke adviezen

Service
Theo en Joke (Baambrugge)
14-06-2019
10

Wij komen al zo'n 18 jaar bij Van Ekris over de vloer. Onlangs alweer bij de jongste generatie onze Rav 4 gekocht. Wij hopen hier nog lang te blijven komen. De mensen zijn er enorm vriendelijk. En de service is er enorm!

Service
J.J. Bakker (Uithoorn)
07-06-2019
10

Bij van Ekris is afspraak ook werkelijk afspraak. De medewerkers zijn deskundig en vriendelijk en alles gaat in 1keer goed. Ik heb alleen maar lof voor deze mensen.

Service
C.Th.van Beek (Vinkeveen)
07-06-2019
9

Goede service en deskundigheid.

Service
Pascal Bottenheft
24-05-2019
10

Service en vriendelijkheid schort niets aan

Service
Mevr. A. van der Meulen-Jansen (Mijdrecht)
24-05-2019
10

Prettige contacten. Goede dienstverlening. Geen (prijs-)verrassingen.

Service
Owen (Uithoorn)
22-05-2019
9

Duidelijk. Aardig. Geen nononsens.

Service
Joke Maatje (Mijdrech)
22-05-2019
8

Wordt altijd goed geholpen en te woord gestaan.Al met prima.

Service
A.Zorge (Amstelveen)
17-05-2019
8

Keurige garage goede service .Prettige mensen. Altijd correct.

Service
M. Hamers (Den Haag)
17-05-2019
9

Ze zijn zeer klantvriendelijk. Je bent geen nummer en behandelen je echt heel persoonlijk.

Service
Dhr. Kovacevic
17-05-2019
9

Gastvrij en vriendelijk. Goede service.

Service
J.J. Bakker (Uithoorn)
08-05-2019
10

Bij van Ekris gaat alles altijd in 1 keer goed en tijdig volgens afspraak. De medewerkers zijn enorm vriendelijk en zeer behulpzaam. De koffie staat altijd klaar en er ligt een verse krant te wachten als je even voor onderhoud moet wachten.

Service
A. Klaver (Bteukelen )
03-05-2019
10

Een prima garage , met vriendelijk personeel En service

Service
Henk Kanters
03-05-2019
8

Werkt netjes. Wachttijd is wel lang als je op de reparatie wacht maar de koffie is top

Service
p.kempeneers (vinkeveen)
30-04-2019
10

Correcte en vriendelijke medewerkers, goede service.

Service
Marianne Ro
24-04-2019
10

Duidelijke afspraken en overleg als ze in de werkplaats iets tegenkomen dat gerepareerd moet worden in de toekomst.Je voelt de teamspirit bij deze vestiging.

Service
Marco Ketelaar (Zoetermeer)
24-04-2019
9

Goede service, vriendelijke medewerkers, gemaakte afspraken worden nagekomen. Ik voel me daar een gewaardeerde klant.

Service
G. van Veen
24-04-2019
10

Bij Ekris houden ze zich altijd aan afspraken, men is klant vriendelijk en denken goed met je mee over eventueel nodige oplossingen. Men heeft zelfs de auto gezogen bij de beurt. Luxe!

Service
Aad Kruys (Mijdrecht)
18-04-2019
10

Mooi bedrijf met mensen die hun vak verstaan en ook ten toon spreiden, zeer gemotiveerd.

Service
Dhr crj klooster
10-04-2019
10

Ik heb goede ervaringen wat betreft afspraken en men denkt met je mee wat betreft de uit te voeren service beurt t.o.v. de km stand.

Service
Henk Oldenburger
10-04-2019
10

Wordt altijd uitstekend geholpen.

Service
Gerrie en Manja Aronius (Amstelveen )
10-04-2019
9

De klant wordt als koning behandeld, zeer goede service verdeling, staan je duidelijk en correct te woord, behulpzaam, goede after sales.

Service
H.Putter (Uithoorn )
10-04-2019
10

Aardige mensen, ik kom er graag, ze doen hun werk goed en netjes, geen verassingen.

Service
de heer J.J. Mooijer (Mijdrecht)
10-04-2019
9

Omdat van Ekris Mijdrecht B.V. in alle opzichten zeer goed is: klantenservice, nakomen van afspraken, onderhoudsbeurten zeer goed uitvoert, goede adviezen geeft en met de klant meedenkt.

Service
mw.c Boolman (vinkeveen)
10-04-2019
10

vakbekwame mensen, vriendelijk, goede service.

Service
Gerty Weijmer-Zweers
10-04-2019
9

Nooit problemen met een Toyota, prima auto, prima garage met goede service. Altijd bereid om, voor zover het in de bedrijfsvoering past, in geval van nood, oplossingen aan te dragen en zo mogelijk aan mijn wensen te voldoen.

Service
Dhr.P.E.Betlem (Mijdrecht)
10-04-2019
10

Prima service en afhandeling.

Service
Cor van Leeuwen (Abcoude)
10-04-2019
9

Altijd vriendelijk en ze weten wie je bent. En natuurlijk de altijd goede service en goed uitgevoerd onderhoud.

Service
de hr Hak (Hoofddorp)
09-04-2019
9

Van Ekris mag zich terecht hofleverancier noemen. Je wordt met alle hoflijkheid ontvangen.

Service
Hanno van Essen (Hillegom)
09-04-2019
10

Prettige garage, fijne sfeer, vriendelijk en beleefd personeel. Ik woon in Hillegom met in de buurt diverse Toyota garages maar ik rij toch naar Mijdrecht omdat ik tevreden ben.

Service
Abma (Uithoorn)
09-04-2019
9

Prettig geholpen goeie uitleg en goed geïnformeerd wat er aan de hand was.

Service
A.Bosch (Vinkeveen)
09-04-2019
8

Zoals altijd een goede service en vriendelijk personeel. Vooraf prijsopgave klopt vrijwel altijd.

Service
J. van 't Riet
09-04-2019
9

Het is gewoon een goed bedrijf en de medewerkers zij behulpzaam en betrokken.

Service
Jaap Bosselaar (Amsterdam )
09-04-2019
10

Goede ontvangst door deskundig personeel. Auto netjes en op tijd terug gekregen.

Service
Roel van den Berg1 (Leiderdorp)
09-04-2019
9

Prima service vriendelijke mensen komen afspraken na.

Service
A.H.M.Voss (Amstelveen)
09-04-2019
9

Herkenning van de klant, vriendelijke en vakkundige bediening. Heel fijne dealer, aanrader.

Service
Sjaak Schulpen (Maarssen)
09-04-2019
10

Zoals ik al geschreven heb een vakkundige, prettige met vriendelijke medewerkers.

Service
Corine van der Stap (Vonkeveen)
09-04-2019
10

Hier weten ze wat klantvriendelijk zijn is. Bovendien is de dealer erg service gericht.

Service
Dhr Melle Middel (Amstelveen)
13-03-2019
10

Ik kom er gewoon graag.

Service
JP Martos
06-03-2019
10

De afgesproken tijd correct ontvangen en de reparatie correct uitgevoerd op tijd.

Service
Inge (Rotterdam)
06-03-2019
9

Van Ekris is een betrouwbare dealer. Goede service en nette behandeling. Zeker aan te bevelen.

Verkoop
Martin Blad (Haarlem )
27-02-2019
9

Goed bedrijf met kennis van zaken heel veel geduld voor de klant goede service

Service
aj neve (de kwakel)
20-02-2019
9

Je wordt vriendelijk en goed geholpen.

Service
Schokker (Uithoorn)
14-02-2019
9

Veilige, vriendelijke, smaakvolle omgeving, medewerkers zijn correct en deskundig.

Service
Frits Vinju (Almere)
14-02-2019
10

Respect, netjes, uitleg, betrouwbaar, keurig schoon opgeleverd, nee dit is een dealer met een cijfer plus 10, kom graag uit Almere naar Mijdrecht voor deze aspecten.

Service
Wil (wilnis )
12-02-2019
10

Hele fijne en snelle service, duidelijke prijsopgave. Ben zeer tevreden!

Service
Mike de Vries (Almere)
06-02-2019
9

Een goed familiebedrijf die je doet voelen dat jij ook familie bent. De bediening , de service, de teamspirit en de herkenning die je krijgt doen je thuis voelen.

Service
A.Bank- de Lange (Wilnis)
01-02-2019
10

Prettig onderhandelen met vriendelijk personeel en prima service.

Service
Christa Verheul
01-02-2019
10

Bijzonder tevreden over de service, de behulpzaamheid.

Service
Mevrouw Van der Lingen
01-02-2019
10

Ik ben prima geholpen bij het uitzoeken van mijn Toyoya Yaris. Er was tijd en aandacht. Goede ontvangst met koffie toen ik mijn auto kwam brengen voor een onderhoudsbeurt. Een betrouwbare garage!!

Service
Peter Salle (wilnis)
01-02-2019
8

is in orde

Service
George Blok (Mijdrecht)
18-01-2019
9

Is een zeer klantvriendelijke garage. Zij staan in dienst van hun klanten.Vakkundig en een prettige sfeer.

Service
Paulien
16-01-2019
10

Van Ekris kan als voorbeeld voor vele bedrijven dienen: vriendelijk, klantgericht, afspraken nakomen, eerlijk, loyaal en betrouwbaar.

Verkoop
Harrie
16-01-2019
10

Gewoon een goede dealer die een goed en betrouwbaar merk levert.Alleen de koffie was niet lekker (na 2 uur rijden)!

Verkoop
Monique van Nunen (Wilnis )
16-01-2019
10

Ik voel me altijd welkom bij Toyota Mijdrecht. Vriendelijk, deskundig personeel.

Service
Ingrid (Uithoorn)
09-01-2019
10

Het personeel van Ekris (Ik kan alleen een beoordeling geven over de receptie en de werkplaats) is vriendelijk, denkt met de klant mee en is ter zake kundig. Niets dan lof!!

Service
Roel Rademaker (Mijdrecht)
09-01-2019
10

Ik ben al sinds 1987 klant bij Van Ekris en altijd tevreden geweest. De wagens die ik van Toyota betrok (en dat zijn er - denk ik - een stuk of 20) hebben mij nog nooit in de steek gelaten. Toyota is een bedrijfszeker merk.

Service
Carl Zloch (Abcoude)
09-01-2019
9

Ekris Mijdrecht is echt een klantvriendelijk en goed georganiseerde dealer. Zij hebben oog voor wat de klant wil, luisteren goed en denken prima mee. Kortom, een aanrader. Vriendelijke groeten van een tevreden klant

Service
To van der Weiden (Heemstede)
09-01-2019
10

altijd behulpzaam en erg vriendelijk

Service
Bas kentrop (De hoef)
04-01-2019
10

Vriendelijk en kundige mensen! Alles keurig geregeld!

Service
P.Spreekmeester
04-01-2019
9

Goed bedrijf ben zeer tevreden prettige mensen.

Service
RHM Schuppers (Almelo)
03-01-2019
10

Omdat zij perfect werk hebben geleverd zoals ik verwacht had.

Verkoop
Mw Bordes
03-01-2019
10

Uitstekende dealer. Klantgericht. Uitstekende service.

Service
Mw. den Blanken
21-12-2018
10

Klantvriendelijk personeel

Service
Riek
19-12-2018
7

als de banden in 1 keer goed was dan hoef ik niet twee keer te komen

Verkoop
familie De Leu (Wormerveer)
19-12-2018
10

Vriendelijke ontvangst, men nam alle tijd om de verschillende opties door te spreken.

Service
Vincent Nelissen (Wilnis)
19-12-2018
9

Van Ekris, is een heel fijn bedrijf, waar in duidelijke taal wordt gecommuniceerd met hun klanten, de service is goed en het zijn aardige “ gewone” mensen

Service
H leijen (Duivendrecht)
14-12-2018
10

Prettig bedrijf luistert wat je hebt en waarvoor je komt

Service
Joop van der Horn (Wilnis)
14-12-2018
9

volmaakt is niemand

Service
Commandeur (Aalsmeer)
14-12-2018
8

Prima uitstraling

Service
Eli Breukelman
13-12-2018
10

Van Ekris is voor mij een zeer betrouwbare partner. Ik rijdt en van Ekris doet de rest. En dat bevalt zeer goed.

Service
Mevr. J. Blom
05-12-2018
8

Vriendelijk personeel, eerlijke prijsafspraken, prima werkplaats

Service
Ron Abcouwer (Amsterdam)
05-12-2018
10

Van Ekris is een klantgerichte en - vriendelijke dealer, zowel als reparatieservice als verkooporganisatie in de showroom. Er wordt meegedacht en uiteindelijk de juiste deal voorgeschoteld. Topdealer!

Service
Dhr.H.J.Gorter (Amstelveen)
05-12-2018
8

vriendelijk,correct en vakkundig personeel

Service
F Hofkens (Breukelen)
05-12-2018
8

Goede service vriendelijke mensen en ze komen na wat zij afspreken

Service
René s´Jacob (Vinkeveen)
05-12-2018
9

Toyota Ekris: onderhoudt mijn CHR op en top, communiceert helder, komt haar afspraken na en het is goed vertoeven tijdens het wachten op een onderhoudsbeurt. En feedback wordt zichtbaar op prijs gesteld. Klasse bedrijf!

Service
m.soet (ouder-amstel)
30-11-2018
9

Prettige dealer die al jaren consistent is in de goede dienstverlening. Wanneer nodig zijn ze pro-actief en benaderen zij mij. Zij stralen een rustig soort van professionaliteit uit en ik heb in al die jaren nooit klachten gehad.

Service
Anneke Griffioen (Weesp)
30-11-2018
10

Ze zijn allemaal reuze vriendelijk en duidelijk. Als je zoals ik weleens een vraag hebt.....bv zoals laatst over de TomTom, krijg je duidelijk antwoord of er loopt iemand mee voor uitleg, fijn!

Service
Marianne Blom-van der Velden (Mijdrecht)
30-11-2018
9

Prima service, klantvriendelijk.

Service
M. Bordes (Mijdrecht)
29-11-2018
10

Het blijft uitmuntend in alle opzichten.

Service
M.van Os-van der Windt (Zevenhoven)
27-11-2018
9

Ik kom met plezier naar de garage. Met een kop koffie en een krant ga ik nadien door het hele land.

Verkoop
Don Monne (Aalsmeer)
23-11-2018
8

Fijne makkelijk bereikbare zaak. Aardige mensen. Je wordt er nog op een ouderwetse manier geholpen. Mijn ervaring met Louwman in Zuidoost was slecht.

Verkoop
J.H de Ruiter (Amstelveen)
23-11-2018
10

Ik ben heel erg tevrden over Toyota Van Ekris, ik word altijd prima en zeer vriedelijk behandeld en ben zeer tevreden over het onderhoud van mijn auto. Kortom een prima garage die ik graag aanbeveel bij kennissen en vrienden.

Service
Hero Janzing (Uithoorn)
09-11-2018
10

In alle opzichten is het prettig om een relatie te hebben met Van Ekris. Je wordt er voortreffelijk behandeld en bij alles ervaar je dat de klant centraal staat. Vooral zo doorgaan!

Service
Dick Breedijk (Vinkeveen)
09-11-2018
9

Ik ben inmiddels al wat jaren klant bij Toyota Van Ekris in Mijdrecht. Niet alleen het merk staat voor betrouwbaarheid maar zeker ook Van Ekris. Altijd even vriendelijk en persoonlijk. Lekker doorgaan zo!

Service
Ton van Ekris (Breukelen)
09-11-2018
9

Fijn personeel altijd correct, receptie service gericht. Goede wachtruimte TV Krant Koffie etc. en een leesbril mocht ik die zijn vergeten !!

Service
Dhr. P. den Ouden
09-11-2018
10

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Klantvriendelijk en prettige samenwerking.

Service
Marianne (Amstelveen)
09-11-2018
9

Altijd prettige ontvangst en snelle afhandeling als er een probleem is. Je krijgt een eerlijk antwoord op vragen en er is een luisterend oor voor je vragen.

Service
Mevr H Manley (Mijdrecht)
09-11-2018
10

Ik ben heel goed behandeld elke keer dat ik geweest bent en dat is zeker als vrouw een beademing!!

Service
Theo (Baambrugge)
09-11-2018
10

Wij komen hier al jaren. Geweldige service. De mensen zijn er altijd even aardig.

Service
Fred Bottelier (Utrecht)
09-11-2018
9

Vriendelijk en deskundig personeel. Meedenkend. Je krijgt de kwaliteit die je verwacht.

Verkoop
Hetty Winkel (Utrecht)
09-11-2018
10

Onlangs mijn fijne Toyota Yaris ingeruild voor een grotere broer: de prachtige CHR. Opnieuw bij van Ekris in Mijdrecht, waar ik vijf jaar geleden de Yaris had gekocht. Een fijne garage, met persoonlijke aanpak en service. Ik ben een tevreden klant!

Service
J.Marchand
09-11-2018
9

Zeer klantvriendelijk en professioneel.

Service
P. Appelman
02-11-2018
9

Vriendelijk, hulpvaardig en correct.

Service
Boris Roos (Ansterdam)
02-11-2018
10

Men luistert goed en doet wat er gevraagd wordt.

Service
Van der werff (Ijmuiden)
29-10-2018
8

Prettig geholpen, fijn bedrijf.

Service
H. Oudijk (Wilnis)
29-10-2018
9

Prima service en een schone (!) auto.

Service
Dutch Favorite Music (Hilversum )
29-10-2018
10

De service en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij deze dealer. Alle opties kunnen besproken worden en ik voel me er thuis Alles wordt van te voren geïnformeerd en ook uitgevoerd Kan niets anders zeggen dan dat ik dit nog niet eerder heb meegemaakt

Service
C.Broere (Wilnis)
29-10-2018
9

De dealer is een prettig en klantvriendelijk bedrijf.

Service
N. Gergin (Tiel)
17-10-2018
10

Nu twee jaar klant bij Van Ekris Mijdrecht en 100% tevreden. Kennis, kunde en klantgerichtheid staan voorop. Medewerkers achter de balie, de verkopers en de monteurs zijn vriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn. Een van de weinige bedrijven waar de klant nog echt daadwerkelijk de koning is. Voor de service en kwaliteit die je krijgt zijn de prijzen prima in order en wijken ze niet af van de standaard Toyota richtprijzen. Erg fijn!

Service
Ingrid (Amstelveen)
17-10-2018
10

De klant is koning en er wordt geluisterd. De garage voelt aan als een warm bad.

Service
Hans Schutte (Wilnis)
17-10-2018
9

Ben zeer tevreden over de garage. Het enige wat een beetje jammer is, is dat de prijzen vaak ex BTW worden opgegeven.

Service
Nico (ROTTERDAM)
11-10-2018
10

Ik woon in Rotterdam, en altijd ga ik naar Mijdrecht want ik weet dat een goede garage is.

Service
Hr L van Kampen (AMSTELVEEN)
11-10-2018
10

Beste dealer die ik ooit gehad heb, zowel zakelijk als privé.

Service
Aldert van de woude (Mijdtecht)
11-10-2018
10

Dat ze top zijn en als na komen zo als afgesproken.

Service
C.C.Ket (Woubrugge)
11-10-2018
10

Gewoon al 4 jaar een zeer tevreden klant bij van Ekris. Of je nu in Maarssen of Mijdrecht ben, is geen verschil!

Service
Van Zanten-Volger (Mijdrecht )
11-10-2018
9

Altijd vriendelijk en zeer kundig.

Service
Myra Fictoor - de Groot (Mijdrecht)
05-10-2018
10

Vriendelijk en snel geholpen, veilig rijden is het belangrijkste en nu kan ik weer met een gerust hart kilometers maken.

Service
Albert P.P. Baelde (Woerden)
05-10-2018
10

Omdat ik hier altijd prima geholpen wordt en de werkzaamheden naar volle tevredenheid worden uitgevoerd.

Service
Albert Suk (Purmerend )
05-10-2018
10

Dit team heeft kwaliteit, service en vriendelijkheid zeer hoog staan. Voelt je hier nog ouderwets een gewaardeerde klant.

Service
Aat Hoogstraten (Mijdrecht)
05-10-2018
9

Ik ben inmiddels bij elkaar 14 jaar klant bij van Ekris Mijdrecht. Altijd zeer tevreden geweest over de garage. Deskundig personeel en zeer voorkomend.

Service
P.Hienkens (Heemskerk)
02-10-2018
9

Goede ontvangst-bij vragen duidelijke uitleg en advies-duidelijke afspraken.

Service
Henk Kok (Vinkeveen)
27-09-2018
10

De mensen zijn vakkundig. Ze denken met je mee. Ik ben al ruim 30 jaar klant en ben alleen maar zeer tevreden geweest.

Service
E Hopman
26-09-2018
9

Prima dealer. Beleefd, correct, klantvriendelijk. Geen verrassingen.

Service
Bockweg (Duivendrecht)
26-09-2018
8

Goede sfeer aardig personeelJe wordt er gezien als welkome klant

Service
J. Boersma (Woerden)
25-09-2018
10

Wederom erg goed en service gericht behandeld tijdens een normale onderhoudsbeurt aan mijn Toyota RAV4. Altijd fijn te constateren dat met de klant meegedacht wordt. Uitstekende aftersales(medewerkers).

Service
Willem Tichelaar (Mijdrecht)
19-09-2018
10

zeer vriendelijk personeel, correcte behandeling.lekkere koffie.!

Service
Martin Visser (Mijdrecht)
13-09-2018
10

Prima service en persoonlijke benadering en goede kwaliteit.

Service
Hr.GD van Leeuwen (Vinkeveen )
13-09-2018
10

Een fijn bedrijf om daar te wezen als klant

Service
J.J. Bakker (Uithoorn)
13-09-2018
10

Altijd goede service, zeer vriendelijke medewerkers en alles wordt nagekomen volgens afspraak. Nog nooit terug hoeven te komen omdat een reparatie niet goed was uitgevoerd. Kortom een topgarage om je auto te laten onderhouden.

Service
Jansen (Loenen)
13-09-2018
9

Vriendelijk en beleeft

Service
R.H.F. van der Hoek (Uithoorn)
07-09-2018
10

al meer dan 10 jaar een uitstekende ervaring met van ekris mijdrecht

Service
Mario (Almere)
31-08-2018
9

vriendelijk, behulpzaam en goede service

Service
Wim Boor (mijdrecht)
29-08-2018
10

service is goed en de mensen zijn vriendelijk en doen hun best om alles goed te laten te verlopen.

Service
Patricia
29-08-2018
10

de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Sfeer is ontspannen.

Service
Koos van der Wilt (Mijdrecht)
29-08-2018
10

Goede service, erg vriendelijke mensen.Voel mij erg op mijn gemak, bij toyota Van Ekris.

Service
Steffin Nauta (Oegstgeest)
29-08-2018
10

Omdat daar, waar het predicaat Hofleverancier prijkt, de klant ook echt KONING(IN) is!

Service
Dick Visser (Mijdrecht )
24-08-2018
10

Fijne garage met hulpvaardige mensen. Goede sfeer.

Verkoop
Esther van der Meulen
22-08-2018
9

Goede service, prettige communicatie en meedenkend.

Service
Dhr A. van Willigen (Ede)
22-08-2018
9

Zeer klantvriendelijk en correcte onderhoudsbeurt.

Service
Marcel (Almere)
22-08-2018
8

Een dealer waar je plezierig en vakkundig wordt geholpen, zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen

Verkoop
mevr.Sprenger
17-08-2018
10

goed luisterend oor ,niets opdringen, duidelijke uitleg, neemt de tijd.

Service
Tom (Mijdrecht)
15-08-2018
9

goede vriendelijke service

Verkoop
Annemarie Koning (Mijdrecht)
15-08-2018
7

De communicatie was niet goed en moest zelf overal achter aan bellen.Ook intern met de financiele afhandeling was niet goed

Verkoop
Jan Zwart (Leiden )
15-08-2018
9

Persoonlijke benadering van de verkoper en NA aflevering contact opnemen.

Service
Dhr.J F M. Hendriks (aalsmeer)
10-08-2018
10

als je er al moet zijn ga je met een goed gevoel

Service
Gerard Wassenaar (Uithoorn)
08-08-2018
8

Omdat het een prettig bedrijf is met gemotiveerde medewerkers.

Service
Melle L. Middel (Amstelveen)
08-08-2018
10

Ik kan niet bedenken waarom het lager dan een 10 zou moeten zijn.

Service
Familie C. van der Jagt (Uithoorn)
06-08-2018
10

Fantastische garage, vriendelijke mensen, gastvrij. Kennen je als klant persoonlijk en weten precies welke auto je rijdt (of geven in ieder geval deze indruk). Al jaren zijn wij er een zeer tevreden klant

Service
Dhr. A. Worrell (Zevenhoven)
01-08-2018
10

Wij zijn al tig jaar tot volle tevredenheid klant bij v.Ekris in Mijdrecht. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
Arie kroon (Wilnis)
18-07-2018
9

Ben zeer tevreden en goed geholpen

Service
Fon Sol (mijdrecht)
11-07-2018
9

zeer tevreden over de gedane wekzaamheden

Verkoop
Anita Isaacs - Bosma (Mijdrecht)
10-07-2018
10

Het is een prettige garage met vriendelijk personeel en goede service

Verkoop
Carla en JOhn van Egmond (Wilnis)
09-07-2018
10

Sinds 2011 komen we bij van Ekris in Mijdrecht naar zeer volle tevredenheid. Vanaf de werkplaats, voor de kleine storingen en grote onderhoud, tot de sales en aftersales staan ze altijd voor je klaar om op uitstekende manier, ze geven je aandacht, proberen problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen en zeer vriendelijk.

Service
Hansen Brunie Ponsen (Vinkeveen)
27-06-2018
10

Altijd goede afspraken en niets is een probleem. Problemen zijn er om opgelost te worden en wonderen duren echter iets langer, maar wonderen komen nooit voor.

Service
Hans Bon (Mijdrecht.)
27-06-2018
9

Keurige garage, vriendelijk personeel, juiste informatie.

Verkoop
Mevr.N.M.Verweij
27-06-2018
9

Omdat ik Van Ekris Mijdrecht een betrouwbaar bedrijf vind.

Service
J.C.Kronenburcht (2421 CX Nieuwkoop)
20-06-2018
10

Het is pracht bedrijf al hebben ze het nog zo druk de koffie of drinken wordt je in geschonken.

Service
jJohan den Drijver (Vinkeveen)
20-06-2018
10

WE zijn altijd plezierig geholpen. Met humor en een lach. Problemen, als die er waren, of vragen, werden altijd in goede orde opgelost, c.q. beantwoord.

Service
C. van Oostrom (Wilnis)
20-06-2018
8

Goede service en er wordt meegedacht met de klant.

Service
C. de Vries (Wilnis)
14-06-2018
9

de dealer is goed bereikbaar, zowel telefonisch als fysiek. Ze leveren degelijk werk, geven goede uitleg en ze denken mee.Ik heb nooit zorgen over mijn auto, die rijdt altijd (met mijn vorige auto stond ik altijd wel een keer aan de kant met pech)

Verkoop
Dhr.W.C.Boots (Amsterdam)
14-06-2018
10

Prettige en zeer coulante behandeling met goede voorlichting!

Service
Mw N.Atmadja (Logger 46, 1186 RS Amstelveen)
14-06-2018
10

Deze Van Ekris Mijdrecht BV is correct, keurig en heel vriendelijk tegen de klanten

Service
Dhr van Veen (Uithoorn)
14-06-2018
9

Goede service, duidelijk, snel, eerlijk, professioneel.

Service
Mw. M. Kruis
13-06-2018
9

Aardige mensen, vertellen vooraf wat ze willen doen, factuur klopt met wat ze hadden gezegd, auto wordt netjes afgeleverd.

Verkoop
Linda C (Abcoude)
12-06-2018
9

Fijn bedrijf, met vriendelijk personeel. Mooie offerte en bij levering uitgebreide en duidelijke uitleg.

Verkoop
Teus Knoop (Wilnis)
07-06-2018
10

Met de aanschaf van de C-HR is dit de derde Toyota op rij die bij het bedrijf in onderhoud is geweest en blijft.In de afgelopen 12 jaar altijd zeer correct en deskundig geholpen.

Verkoop
J. Bloksma (Mijdrecht)
06-06-2018
10

Bij het uitkiezen van mijn nieuwe Toyota ben ik vakkundig en geduldig geholpen. ik kreeg goede uitleg en er was alle gelegenheid om mijn vragen te stellen. Ik werd respectvol behandeld. Ook nu ik in de nieuwe auto rijd en nog een aantal vragen heb, is daar alle ruimte voor. Ik voel me niet "een klant" dankzij de persoonlijke benadering.

Service
Willem J.R. Sorel (Breukelen)
06-06-2018
9

De correcte en prettige sfeer geeft naast een goede uitstraling van het merk/auto ook vertrouwen t.a.v. de te verrichten werkzaamheden.

Service
H Post
04-06-2018
10

Vriendelijk, heldere communicatie, rekening houden met persoonlijke wensen, coulant zijn als ik weer eens wat vergeten ben, goede wachtplek wifi en koffie, persoonlijke benadering

Service
Vrijhoef
01-06-2018
8

Was okay

Service
Christa Verheul (Vinkeveen)
01-06-2018
10

Prima service, uitstekend geholpen nadat mijn auto gestolen was.

Service
Dhr. K. Meekel (Mijdrecht)
29-05-2018
9

zeer goeie service, deskundig en zeer vriendelijk personeel

Service
A.Zorge (Amtselveen)
24-05-2018
8

Prima garage nette mensen .

Service
Jan Stekelenburg (Vinkeveen )
17-05-2018
10

Klantvriendelijk Betrouwbaar Service

Service
Jack Bakker (Uithoorn)
09-05-2018
10

Alles is tot in de puntjes geregeld. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en de reparaties of km beurten worden keurig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Daarnaast kun je rustig genieten van koffie of thee en ligt er altijd een verse krant klaar voor de wachtenden.

Service
Mevrouw R. Verhoeven - Köhkler (Uithoorn)
09-05-2018
10

Ik zei in het begin al dat ik helemaal tevreden was met de Fa Ekris in Mijdrcht. Aan de telefoon goed geholpen en verder ook bij het magazijn en afhandeling van de factuur alles correct, dus voor mij krijgen ze dit keer een 10. Hoop wel dat het zo blijft.

Service
M. van Nunen (Wilnis )
07-05-2018
10

Deskundig, hulpvaardig en vriendelijk personeel

Service
Henk Oldenburger (Amsterdam)
02-05-2018
10

Al 40 jaar klant tot volle tevredenheid

Service
Piet Ende (Duivendrecht)
25-04-2018
10

Als ik iets onverwachts met mijn auto heb, kan ik altijd zonder afspraak bij hen terecht. Lijkt het mij een wat groter probleem, dan neem ik wel even contact met hen op en dan kan ik op zeer korte termijn bij hen terecht.

Service
Maarten Dekker (Amstelveen)
25-04-2018
6

Bij de verkoop is men zeer vriendelijk, daarna is van enige belangstelling geen sprake. Ook op vragen via e-mail antwoordt men gewoon niet.

Service
Jaap Bosselaar (Amsterdam )
25-04-2018
9

Als mijn auto door de wasstraat was geweest, dan was het een 10

Service
Hr. G. van Veen
25-04-2018
10

Er wordt correct en netjes gewerkt. Men is beleefd, bespreekt wijzigingen in de plannen en biedt menig maal iets te drinken aan in de wachtruimte. Men denkt ook mee vanuit de positie van de klant.

Service
Cor van Leeuwen (Abcoude )
25-04-2018
9

Altijd een vriendelijke ontvangst en een goede service. Al 14 jaar een tevreden klant.

Service
Fam Hoogenboom (De Kwakel)
18-04-2018
8

Goed is goed

Service
Aad Kruys (Mijdrecht)
18-04-2018
10

Uitstekend personeel, vaklui ten top.

Verkoop
van heezik (haarlem)
13-04-2018
10

fijnen winkel fijn geholpen top

Service
C. Voorneveld (Breukelen)
12-04-2018
9

Bij een servicebeurt wordt vooraf besproken wat er gedaan gaat worden. Op de dag zelf wordt er gebeld als er andere dingen aan het licht komen (in mijn geval vervangen van de voorbanden ivm de apk verderop in dit jaar). Je wordt keurig gebeld wanneer de auto klaar is en deze opgehaald kan worden. Bij het ophalen worden de uitgevoerde werkzaamheden besproken in begrijpelijke taal. En is de rekening zoals vooraf is besproken. Met andere woorden, een uitstekende garage!

Service
D.Leijen (Ouderkerk aan de Amstel)
05-04-2018
10

Netjes en vriendelijk!

Service
Marianne Blom-van der Velden (Mijdrecht)
05-04-2018
9

Betrouwbare garage, mijn Yaris heeft inmiddels 213.000km gereden, altijd daar onderhoud gehad. Rijdt als een zonnetje. Ze hadden ook bij zoveel gereden km een niet bestaand mankement kunnen melden om deze te laten repareren voor veel geld!

Service
Mevr. Hetty Winkel (Utrecht)
05-04-2018
9

Ik ben blij met mijn Toyota Yaris en ook met de dealer. Fijne auto en fijne garage!

Service
A van der Woude (Mijdrecht )
04-04-2018
10

zoals verkoop of onderhoud is goed

Verkoop
H de Ruiter (Noorden )
04-04-2018
9

Klantvriendelijk en duidelijk

Service
Hr en mevr Sondaar (Amsterdam )
28-03-2018
9

Alles toppie

Service
Dhr. C R J Klooster (Amstelveen)
28-03-2018
10

omdat ik zeer tevreden ben over toyota van Ekris in mijdrecht

Service
Alex Worrell (Mijdrecht)
28-03-2018
10

Ik kom al tig jaar bij v.Ekris en daar wordt je altijd erg vriendelijk geholpen.

Service
Sjaak Schulpen (Maarssen)
28-03-2018
10

Om dat het voor mij een vakbekwame en vriendelijke mensen

Service
Fam. Dolman (Nieuwersluis)
22-03-2018
9

ze zijn bijzonder klantvriendelijk, behulpzaam en vakkundig.

Service
Dhr. A. Hagenaars (Vinkeveen)
21-03-2018
10

Vakkundig bedrijf met medewerkers die weten waar het over gaat en de klant centraal stellen

Service
Ashna
19-03-2018
10

Service is TOP. Zeer betrouwbaar. Ervaren medewerkers. En de vriendelijkheid.

Service
mevr. Pietersen-mourits (Wilnis)
14-03-2018
10

goede service en vriendelijk personeel

Service
Dhr. Bosch (Vinkeveen)
14-03-2018
8

Goede service vriendelijk personeel

Service
G.N.Kraan (Breukelen)
14-03-2018
9

Eerlijk en betrouwbaar. Fijne mensen op de receptie. Het geheel heeft een goede uitstraling.

Service
Lusanne (Vinkeveen)
14-03-2018
9

Klant vriendelijk bedrijf. Goede hulp en service

Service
Hr. P. Muste (Mijdrecht)
13-03-2018
8

Betrouwbaar en net bedrijf met moderne uitstraling en goede service.

Service
Joke van Duijvenbode
07-03-2018
10

Een enorm fijn bedrijf om te komen en dat doen we inmiddels al vele jaren. De mensen zijn er allemaal even aardig en de service is er enorm.

Service
Hennie van den Berg (Ouderkerk aan de Amstel)
07-03-2018
8

Een tien is misschien overdreven ,maar ik kom er gewoon graag.

Service
Dirk Kloos (Haarlem)
05-03-2018
8

Vanaf het moment van de koop (maart 2017) tot op heden (zeer) tevreden. Alles gaat netjes en correct.Ook bij de aankoop worden voor en tegens besproken en geen pushen om maar te tekenen. Geven het gevoel dat de belangen van de klant voorop staan.

Service
Dhr. M.E.L. westenburg (Loenersloot)
28-02-2018
9

Deskundig , klantvriendelijk , en een vestiging met een goede uitstraling en keurige werkplaats tarieven .

Service
Henk Mos (Mijdrecht)
28-02-2018
8

dit is in mijn beleving een zeer goed cijfer

Service
Janmaat (Mijdrecht)
28-02-2018
8

Het is een georganiseerd bedrijf

Service
Mw M.Bordes
28-02-2018
10

klantvriendelijk, goede uitleg bij problemen. altijd bereid uitleg te geven, staan direct voor je klaar. receptie prima. een roos gekregen op valentijnsdag. Echt super

Service
Jan
28-02-2018
10

Correct en net personeel.

Service
J kuijl
23-02-2018
9

Klant vriendelijke, service gericht en persoonlijke aandacht.

Service
A.A Bouwman (Ouderkerk aan de Amstel)
21-02-2018
10

Tijdig bericht over het onderhoud en dat op een dag en tijd naar wens

Service
W J H Vergeer (Amstelveen)
16-02-2018
9

Goede dealer.perfecte service.

Service
aj neve (de kwakel)
07-02-2018
9

het is gewoon goed

Service
Samuel (Nieuwveen)
07-02-2018
8

Prima service en betrokken personeel.

Service
Dhr. G.W. Roest (Zandvoort)
07-02-2018
7

Prettige ambiance, maar wat gedateerd aan hoe het eruit ziet, is wat minder uitnodigend.Wel hele correcte behandeling, niets dan lof over de medewerkers.

Service
Ruud Okkerman (Wilnis)
07-02-2018
9

Goede feedback tijdens onderhoud auto.

Service
H P Albers (Ouderkerk a d AMSTEL)
26-01-2018
9

Toyota van Ekris vinden wij een goed bedrijf met vriendelijke mensen en met goede afspraken

Service
Albert van Vlaanderen (Wilnis)
24-01-2018
8

Meedenken over de auto. Kleine reparaties wordt niet in rekening gebracht.

Service
Hans Schutte (Wilnis)
19-01-2018
9

Ben tevreden en de service is goed.

Service
Tim Griemelijkhuijsen (Nijmegen)
16-01-2018
10

Vakkundige dealer, goede garage, klantvriendelijk en betrouwbaar. Kom er al jaren met plezier!

Service
Patricia Willard
11-01-2018
10

al meer dan 20 jaar vaste klant en zeer tevreden met de persoonlijke benadering en geleverde service!

Service
Anoniem
10-01-2018
8

Service is goed, betrouwbaar, betaalbaar

Service
Anoniem
10-01-2018
10

Prima service aardig personeel.Kwam niet voor verassingen te staan.

Service
Jacques Ket (Loenen)
04-01-2018
9

Bekend en behulpzaam personeel. Goede afspraken mee te maken.

Service
Anoniem
04-01-2018
10

Uitstekende ontvangst en goede afspraken voor de toekomst. Afstand Abcoude -Mijdrecht geen probleem.

Verkoop
Anoniem
03-01-2018
9

Vriendelijk, niet opdringerig en geinteresseerd in de klant.

Service
Anoniem
03-01-2018
9

was best

Service
Theo.H.I.M.Kooijman (vinkeveen)
28-12-2017
10

Zeer klant vriendelijk Goede service Afspraken goed op schema Nooit geen lange wacht tijden.

Service
DWA Janson (Hilversum)
27-12-2017
9

Fijne mensen die in een ontspannen sfeer snel helpen

Service
Corine van der Stap-Bastiaansen (Vinkeveen)
20-12-2017
10

Het is een zeer klantvriendelijke garage. Ze zijn super voorkomend. Er wordt meegedacht en netjes overlegd als er eventueel wat extra's aan je auto moet gebeuren.

Service
Anoniem
20-12-2017
10

bedrijf staat goed bekend en heeft een vertrouwde uitstraling

Verkoop
René Appelman (Mijdfrecht)
20-12-2017
10

Klantvriendelijk. Alle tijd. Niets overhaasten.

Verkoop
Anoniem
19-12-2017
9

Zeer vriendelijke vakmensen en een uitstekende service!

Service
Alexander koen (Amsterdam)
06-12-2017
10

Vriendelijk personeel , uitstekende service

Service
G.F. Meulemans (Mijdrecht)
06-12-2017
10

Dit is een garage, waar je een afspraak maakt, en onder het genot van koffie en mooie auto's kijken is het prettig om even te wachten op de uitgevoerde werkzaamheden. Nieuwe pas en wij kunnen er weer de nodige zuinige kilometers tegen aan.

Service
Ron Abcouwer (Amsterdam.)
06-12-2017
10

Klantgerichte, uitermate klantvriendelijke benadering. Werkplaatsreceptie terzakekundig en behulpzaam waarbij niet direct de kassa behoeft te rinkelen. Het omrijden waard!

Service
H.v.d,Linden (Mijdrecht)
04-12-2017
10

Wordt hier al jaren zeer goed behandeld

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Ondanks dat we de auto een week te vroeg bij de dealer hadden gezet heeft de dealer toch het onderhoud en de APK keuring gedaan.

Service
Mevr. M.Poolman van Gent (Mijdrecht)
29-11-2017
8

Voldoen aan mijn vragen.

Service
Anoniem
27-11-2017
9

ik vind in Mijdrecht - van Ekris een goede toyota dealer goede kwaliteit aflevert en klant vriendelijk is. ik heb totaal geen slechte ervaring gehad. Prima werk.

Service
Dhr. en Mevr.LGH van der Laan (Mijdrecht)
23-11-2017
9

Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid en de zeer correcte behandeling van de medewerkers. We hebben er alle vertrouwen in dat dat nu en in de toekomst zo zal blijven.

Service
Mevr. Kruis (Uithoorn)
22-11-2017
9

Aardige rustige medewerkers, goede service, geen opdringerig gedoe, leenfietsen service, goede uitleg over weet er met de auto gebeurd is.

Service
G. Eindhoven (Wilnis)
22-11-2017
9

ik heb geen directe klachten

Service
Anoniem
22-11-2017
9

altijd prima service

Service
Theo Lucassen (Wilnis)
22-11-2017
8

Alles was goed geregeld en voorelkaar dat geeft je ook wel vertrouwen zodat je niet heel vaak in de garage komt.

Service
Bas Kentrop (De Hoef)
22-11-2017
10

Aardige nette mensen, je word er keurig geholpen!

Service
Jacob Meijers (Nederhorst den Berg)
08-11-2017
10

Vakbekwaam , behulpzaam , vriendelijk , zeer goede service.Niet voor niets al de vierde nieuwe ( lease tijd 4 jaar ) Toyota bij hetzelfde bedrijf. Dit zegt genoegover Ekris Mijdrecht.

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Vriendelijke en deskundig behandeling en prettig overkomen.

Service
Piet den Ouden
08-11-2017
10

Van Ekris is een goede, klantvriendelijke, dealer waar enthousiaste mensen werken.Na 5 jaar samenwerken nog steeds niets negatiefs over te melden !!

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Vriendelijk, klantgericht en niet opdringerig. Duidelijke communicatie bij aankoop occasion en ook onderhoud wordt netjes uitgevoerd. Relatief nieuwe klant, maar uiterst tevreden tot nu toe.

Service
A.R de Waal (Hoofddorp)
01-11-2017
10

van Ekris (Mijdrecht) is een bijzonder prettige autodealer. Medewerkers zijn prettig in omgang, vriendelijk en behulpzaam.Afspraken worden uitstekend nagekomen. Ik ben meer dan tevreden.Houden zo van Ekris, mijn complimenten..

Service
wim woertman (den haag)
01-11-2017
10

Als ik lid zou zijn van het koninklijk huis dan zou ik ook zeker van Ekris als hofleverancier willen.

Service
W Heikoop - Bruins. (Mijdrecht)
31-10-2017
10

Kom al jaren bij dit bedrijf en ze zijn altijd even vriendelijke en reageren altijd snel als er problemen zijn om deze op te lossenecht een fijn bedrijf met kundige medewerkers.

Service
L. van Kampen (Uithoorn)
25-10-2017
10

Altijd correct, vriendelijk, vakkundig, zowel bij aankoop, onderhoud en incidenteel contact

Service
Anoniem
25-10-2017
9

Prettige mensen, eerlijk en betrouwbaar, misschien niet de goedkoopste, maar de andere aspecten prevaleren voor mij

Service
Dick Breedijk (Vinkeveen)
25-10-2017
9

Ook al is het dit keer een wisseling van de banden, je wordt altijd hartelijk ontvangen op een persoonlijke manier. Je wordt herkend en correct en spontaan te woord gestaan. Niet afgesproken maar toch geen probleem gevonden om tussentijds met een leenfiets even een boodschap te doen om vervolgens tijdig daarna de auto in ontvangst te nemen......met de winterbanden erop gemonteerd. Tot de volgende keer.....ja graag!

Service
George Blok (Mijdrecht)
18-10-2017
9

Rijdt nu, na mijn Avensis, een Auris en ben over beide auto's zeer tevreden. Mede gezien de sterke Toyota service die er achter zit,in mijn geval via Ekris Mijdrecht, Wordt altijd correct geholpen en indien nodig direct.Een klein minpuntje vind ik als 70+-er de uitleen OPOE-fietsen. Ga nog liever lopen ! ca. 30 min. Overigens worden wel goede alternatieven geboden

Service
C.Broere (Wilnis)
18-10-2017
9

Van Ekris is een bedrijf waar je correct wordt behandeld en vriendelijk te woord gestaan.

Verkoop
J.Jongkind (Aalsmeer)
18-10-2017
9

Er is alle aandacht als je binnenkomt en daar staat een hele trits Toyota's klaar om te bekijken. Er wordt onmiddelijk iets te drinken aangeboden en gevraagd welk model de voorkeur heeft. Vervolgens wordt uitgebreid de tijd genomen om van alles te vertellen over het model, de voor- en de nadelen als die er al zijn. Kortom niets is te veel en dat voelt goed en vertrouwd.

Service
Anoniem
17-10-2017
10

Ging om reparatie van Hybride-batterij van mijn Prius. Ik heb Ekris gevonden via Google nadat ik de offerte van Louwman (Amsterdam West) nogal pittig vond. Dus Ekris gebeld waar ik werd doorverbonden met hun expert. Deze gaf me een duidelijke technische uitleg en (met keurig voorbehoud) een schatting van ~1000 Euro; ruim goedkoper dan de 1813 Euro die Louwman-West offreerde. Tijdens de reparatie hebben ze me een update gegeven en nog wat foto's gestuurd. Uitkomst was 823 Euro want er was slechts één cel kapot. Bij het ophalen hebben ze me een andere batterij laten zien die open lag op de werkbank. Écht top! Kortom: bijna 1000 Euro bespaard en een leuke ervaring rijker.

Service
Anoniem
12-10-2017
10

Prima dealer. Duidelijke en eerlijke en betrouwbare service. Auto werd bijzonder schoon gemaakt na de grote beurt van mijn type 2 Prius.

Verkoop
Anoniem
11-10-2017
10

De aankoop van de nieuwe auto en de inruil van de vorige verliep zeer aangenaam en bijzonder klantgericht.

Verkoop
Anoniem
04-10-2017
8

vriendelijk, klantgericht

Service
C.C. Ket (Woubrugge)
03-10-2017
9

Kom er al jaren voor onderhoud aan m'n toyota's.Vriendelijk en kundig personeel.

Service
Henk Kok (Vinkeveen)
27-09-2017
9

Medewerkers zijn keurig en kundig.. Altijd volgens afspraak. Alles ziet er netjes en verzorgd uit.

Service
Ton Wesseling (Uithoorn)
27-09-2017
10

Na 35 jaar fiat vorig jaar overgestapt naar Toyota.Zeer fijne onderhandeling met van Ekris over de inruil van mijn Fiat.Ik had niet het gevoel dat ik tegenover een auto verkoper zat.

Service
Ron Roose (Haarlem)
20-09-2017
10

Prima dealer! Goede afspraak met receptie! Kleine opmerking meteen gerepareerd enmankement aan versnellingsbak in garantie gemaakt!! Top!

Service
Mvr. Heni Saragi (Uithoorn)
13-09-2017
10

Zeer tevreden over alles

Verkoop
Anoniem
07-09-2017
10

Goed geholpen en geadviseerd.

Service
Anoniem
06-09-2017
9

Goede service, vriendelijke medewerkers

Service
Frits Vinju (Almere)
31-08-2017
9

Niet alleen tijdens de aankoop van een nieuwe auto maar ook en zeer belangrijk het stukje service na de aankoop, zeer vriendelijk, keurig te woord gestaan en heerlijke koffie !

Verkoop
Johan den Drijver (Vinkeveen)
23-08-2017
10

vriendelijk personeel, we kennen elkaar, goede service

Service
Anoniem
23-08-2017
7

Ruimte voor verbetering mbt aflevering auto ba onderhoudsbeurt.Navigatie is slecht e is ook toegegeven door medewerker. Is ook niet verbeterd, ik heb wel betaald voor een goed werkende navigatie maar helaas geen verbetering

Service
Anoniem
23-08-2017
10

De service is goed en je word er altijd goed geholpen

Verkoop
Martijn van Dalen
16-08-2017
9

Toyota van Ekris is een no nonsense familiebedrijf. Ze tonen oprechte interesse en zijn op de hoogte van de wensen van de klanten. Er wordt goed meegedacht en de medewerkers tonen een pro actieve houding.

Service
Dhr.J F M. Hendriks
10-08-2017
10

omdat ik zeer tevreden ben over behandeling die je daar krijgt en de mensen altijd vriendelijk zijn.

Verkoop
Anoniem
09-08-2017
10

Bijzonder klantvriendelijk, duidelijk en uitgebreid.Een plezierige ervaring om hier een auto te kopen.

Service
Dhr.G,Pos (Vinkeveen)
03-08-2017
8

wordt altijd correct geholpen

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
9

Bij Toyota Van Ekris te Mijdrecht wordt je altijd vriendelijk geholpen en de service is altijd goed.

Service
Anoniem
02-08-2017
8

Omdat we tevreden zijn

Service
jm outshoorn (mijdrecht)
02-08-2017
9

altijd vriendelijk bediening geen klachten

Verkoop
J. C. Kronenburcht (Nieuwkoop)
02-08-2017
10

Waar vindt je zo dealer als van Ekris in Mijdrecht niet in Nederland, het mijn dealer voor altijd.

Verkoop
De heer A.G. van Ekris (Breukelen)
27-07-2017
10

Klantgericht vriendelijk ook als er niet is afgesproken tracht men het probleem of wat anders z.s.m. op te lossen en anders staat er altijd een andere auto klaar.

Service
Bob kroonenberg (Amstelveen)
26-07-2017
10

Het prototype van een uitstekende dealer

Service
Anoniem
26-07-2017
8

Menselijke dealer, prettige garage.

Service
Joke van der Jagt (Uithoorn)
25-07-2017
10

Toyota van Ekris Mijdrecht is een topgarage! Ze kennen je, ze weten welke auto bij jou hoort. Over alle extra kosten bij een onderhoudsbeurt word je gebeld (ook als het een klein bedrag is), heel fijn! Als je de auto wegbrengt en je vraagt hoe laat hij klaar is, omdat je nog weg moet, wordt er geen tijd genoemd (omdat dat op dat moment niet kan), maar de auto is dan gewoon voor de middag al klaar, topservice!

Service
Edvard Niessing (Waverveen)
24-07-2017
10

Omdat ik al jaren een zeer tevreden klant ben bij van Ekris. Goede, snelle service, vriendelijke benadering aan de receptie, altijd bereid het optimale te leveren. Inmiddels daarom ook uitgegroeid tot een hartelijke persoonlijke vriendschap.

Verkoop
Marielle Plomp (Utrecht)
19-07-2017
10

Van aankoop tot aflevering van mijn nieuwe Aygo, heel prettig en professioneel geholpen. Ik heb er daarom een goed (en voor mij ook als klant een zeer gewaardeerd gevoel) aan over gehouden.

Service
Anoniem
18-07-2017
10

uitgevoerde werkzaamheden en afspraken tot volle tevredenheid uitgevoerd

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
9

Goede en nette behandeling

Service
Anoniem
12-07-2017
9

Want Ekris is een goede bedrijf

Service
Fred Bottelier
12-07-2017
10

Vriendelijk, deskundig personeel. Vlotte afhandeling.

Verkoop
Peter de Leeuw (Rijnsburg)
05-07-2017
10

Vriendelijk, goede service en behulpzaam

Service
F Hofkens (Breukelen)
30-06-2017
8

Je word netjes behandeld en heb niet het gevoel dat ze je alleen maar wat willen verkopen.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

Betrouwbaar, klantvriendelijk, goede uitleg bij reparaties. Aardige klantvriendelijke monteurs

Verkoop
Ype Lensen (Mijdrecht)
30-06-2017
10

Al meer dan 20 jaar vertrouwen.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

Betrouwbaar, klantvriendelijk, goede uitleg bij reparaties. Aardige klantvriendelijke monteurs

Service
F Hofkens (Breukelen)
30-06-2017
8

Je word netjes behandeld en heb niet het gevoel dat ze je alleen maar wat willen verkopen.

Verkoop
Anoniem
27-06-2017
10

Ze nemen de tijd, helpen met alles en ze zijn heel klantvriendelijk

Service
Theo en Joke van Duijvenbode
27-06-2017
10

Mijn man en ik rijden beide Toyota. Gekocht bij van Ekris in Mijdrecht. Wij komen hier al jaren en doen dat met veel plezier. De mensen zijn er altijd even vriendelijk. De service is geweldig. Wanneer je de auto brengt voor onderhoud en er moet iets worden vervangen dan wordt dat vooraf met je besproken. De ruimte waar je moet wachten is mooi, schoon, en licht.
Daarom van ons een dikke 10

Service
Ingeborg
21-06-2017
10

Een bedrijf waar het om de klant gaat en niet alleen om het Product. Prettige sfeer . De Medewerkers verstaan hun vak .
Top Toyota dealer !

Verkoop
Steven Woudenberg
21-06-2017
10

Is gewoon een topdealer!

Verkoop
Anoniem
20-06-2017
10

Fijne mensen, kundig, goede garage, denken met je mee. Humor

Verkoop
Anoniem
14-06-2017
9

Zeer attente service, er wordt goed naar de klant geluisterd en geen overbodige informatie verstrekt. Showroom maakt een huiselijke indruk.

Service
JP Martos
07-06-2017
10

De afspraken worden nageleefd netjes behandeld .
Gewoon een goed garage.

Service
Kees Commandeur (Aalsmeer)
31-05-2017
8

Voel me op mijn gemak

Service
C. Voorneveld (Breukelen)
31-05-2017
9

Zeer goed bedrijf. Je wordt netjes en op tijd geholpen. Alles verloopt volgens afspraak.

Service
koos van der wilt (Mijdrecht)
31-05-2017
10

Goede en snelle service, ik ga altijd met een goed gevoel naar huis.

Service
Mw M. Shephard
31-05-2017
10

De hele staf is zeer deskundig, uitleg is helder en de ontvangst voelt als een warm bad, super!

Service
Anoniem
24-05-2017
10

Een goede garage met vriendelijke mensen en vakbekwame medewerkers. Echt top

Verkoop
W Tjoonk (AMSTELVEEN)
24-05-2017
10

Fijne dealer, komen er al jaren

Verkoop
Sandra Loman (Vinkeveen)
24-05-2017
10

Goede service en zeer vriendelijk personeel! Duidelijke uitleg over de auto en het gevoel altijd terrecht te kunnenmet vragen over de auto. En een top auto afgeleverd!

Verkoop
Martin Visser (Mijdrecht)
22-05-2017
10

Ik heb recent een Toyota RAV4 gekocht bij van Ekris en ben bijzonder tevreden. Vanaf de eerste proefrit tot en met de aflevering is het proces zeer prettig verlopen. Complimenten voor het team dat een tijdige levering van de auto mogelijk maakte!

Service
Anoniem
19-05-2017
9

een eerlijke bedrijf

Verkoop
J.T.Groeneveld (Mijdrecht)
15-05-2017
8

Al vele jaren een zeer tevreden klant.

Service
Anoniem
11-05-2017
9

netjes en vriendelijk

Service
Cor van Leeuwen (Abcoude)
10-05-2017
9

Altijd een vriendelijke ontvangst en goede service. Tijdsafspraak altijd correct en nooit lang wachten tot de afgesproken beurt klaar is. Wel zo prettig omdat ik altijd wacht tot ze klaar zijn. 's ochtends 8 uur brengen en normaal gesproken altijd weer voor 10.00 weg.

Service
Dhr. C.R.J.Klooster (Amstelveen)
10-05-2017
9

Het is volgens mij een zeer goede garage met vakkundig personeel en ze werken netjes en schoon ??

Service
G. van Veen (Mijdrecht)
05-05-2017
10

De firma Ekris houdt zich altijd prima aan de afspraken en zijn zeer klantvriendelijk in de onderlinge contacten. Alle ruimtes zien er ook keurig uit.

Service
Anoniem
04-05-2017
9

vriendelijke en vertrouwde sfeer.

Service
Wim de Jong (Nederhorst den Berg)
26-04-2017
10

Ik ben al jaren klant bij deze firma. Tot op heden geen negatieve ervaring gehad. Ik heb een paar Toyota rijdende vrienden, eveneens klanten bij EKRIS Mijdrecht, die ook zeer tevreden zijn. Voor mij is het belangrijk
dat ik mijn garage kan vertrouwen. EKRIS Mijdrecht heeft mijn volledige vertrouwen.

Service
Gerard Konincks (Mijdrecht)
26-04-2017
9

door het gehele pand werken vriendelijke en kundige mensen, uitstekende uitstraling en de service en klantvriendelijkheid die wordt geboden betekenen voor ons heel veel

Service
Anoniem
19-04-2017
8

een gezellig familie bedrijf, waar wij ons thuis voelen. De koffie is lekker, tv staat aan, er liggen bladen op de tafel. Dat maakt het wachten aangenaam. Als je van te voren weet dat het lang duurt kun je een fiets lenen, even een bezoekje aan Mijdrecht is leuk. Een paar schoonheidsfoutjes maken dat wij een 8 geven en geen 10.
Een vervelend lopend telefoongesprek met de receptioniste, toch het visitekaartje van het bedrijf, haalt wat van de 10 af.Zoiets blijft hangen bij de klant. En het feit dat, als je de auto brengt voor een jaarlijkse controle beurt, wordt geattendeerd op extra garantie voor de hybride accu. Zo plotseling iets beslissen is heel vervelend en dat kan ook eigenlijk niet. Zij weten wat ze bieden en wij krijgen geen tijd om daarover na te denken. Dus weer wat af van de 10. Helaas kun je geen 8,5 of een 9-:) geven, want dat zouden we willen doen.

Service
Jack Bakker (Uithoorn)
18-04-2017
10

Alles klopt en wordt precies uitgevoerd volgens afspraak en de Toyota protocollen.

Verkoop
Hans Putter (Uithoorn)
12-04-2017
10

De mensen van de firma van Ekris geven de koper of kopers het prettige gevoel dat ze er alles aan zullen doen om je van dienst te zijn en tevreden met je nieuwe aankoop te laten vertrekken.
Daarbij maken ze van de aflevering echt 'n momentje, door de door jou aangeschafte auto echt te onthullen en 'n plaatje te maken, waardoor het geheel iets speciaals krijgt.
Ik vind dat ze dat heel goed doen.

Service
Albert Jan (Ilpendam)
12-04-2017
9

Goede service en duidelijk communicatie over alle zaken rond mijn Toyota

Service
MW. I. Kerkhoff-Steffen (Uithoorn)
12-04-2017
9

Deze is voor mij persoonlijk heel prettig qua info, uitvoering, vakkundig, kan altijd met vragen of kleine dingen zoals even banden oppompen direct terecht, helpen gelijk. Voelt heel prettig en vertrouwd.

Service
Erwin Schoormans
06-04-2017
10

Prima service, altijd vriendelijk en enthousiast. Kom hier al mijn hele leven.

Service
mevrouw Berry Groen (gehuwd Tilburgs) (De Kwakel)
06-04-2017
10

omdat ik over de hele linie en gedurende vele jaren correct ben geholpen en zeer tevreden ben over de bejegening en verrichtte werkzaamheden.

Service
Anoniem
05-04-2017
10

We rijden niet voor niets al jaren van Amsterdam naar Mijdrecht. Voor onderhoudt van onze auto. Dat zegt natuurlijk genoeg hoe tevreden we zijn . Vriendelijke Gr.

Service
De heer A.G. van Ekris (Breukelen)
30-03-2017
9

Goede services, mooie showroom (schoon) vriendelijke mensen, goede koffie !

Service
Anoniem
29-03-2017
9

Bij Van Ekris Mijdrecht wordt ik al jaren tot volle tevredenheid geholpen.

Service
George Smit (Uithoorn)
29-03-2017
10

Altijd een zeer snelle service en altijd een zeer correcte behandeling

Service
Dhr.Dries van Wijngaarden. (Vinkeveen.)
29-03-2017
10

De binnenkomst in de showroom straalt netheid en rust uit. Vriendelijke mensen, ontvangst met een kopje koffie een praatje met een toevallig langslopende medewerker, enz....
Ik kan het weten, ik heb net mijn derde Toyota daar gekocht.

Service
Rob de Waal (Hoofddorp)
29-03-2017
10

Zoals al in eerdere vraag aangegeven. Mijn ervaring een fantastisch bedrijf.
Zeer tevreden en inmiddels al bij diverse vrienden aanbevolen.

Service
Dhr. A. Worrell (Mijdrecht)
23-03-2017
10

Ik kom al ca. 30 jaar tot volle tevredenheid bij de Toyota dealer.
Een aanrader om hier een auto te kopen en in onderhoud te houden.

Verkoop
nico nieuwenhuizen (aalsmeer)
23-03-2017
9

Ik ben zeer tevreden over de contacten etc. betr. de aflevering van mijn toyota

Service
JCC Schulpen (Maarssen)
23-03-2017
10

De receptie is een verademing in vergelijk met vele andere recepties, de garage gewoon deskundig alle medewerkers altijd vriendelijk

Service
S. Nauta (Oegstgeest)
23-03-2017
10

Dealer is een heel erg oprechte, prettige dealer voor je auto. Alles gebeurt in overleg, en men is oprecht en open. Er wordt absoluut niet geprobeerd je iets "aan te smeren" zoals extra nieuwe banden oid. Eerder het tegenovergestelde.

Service
Anoniem
20-03-2017
10

Vriendelijk en deskundige medewerkers.

Service
Anoniem
08-03-2017
8

wat je verwachten mag krijg je

Service
Carolien Maasdijk (Uithoorn)
08-03-2017
10

Mijn conclusie is dat Van Ekris Mijdrecht B.V. een prettig en vakkundig bedrijf is waar je altijd vriendelijk en professioneel geholpen wordt.

Service
Anoniem
08-03-2017
10

wij zijn heel goed geholpen

Service
Dhr A.Zorge (Amstelveen)
02-03-2017
8