Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

592 commentaren van in totaal 592 beoordelingen
Service
Dhr. P. den Ouden
09/11/2018
10

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Klantvriendelijk en prettige samenwerking.

Service
Dick Breedijk (Vinkeveen)
09/11/2018
9

Ik ben inmiddels al wat jaren klant bij Toyota Van Ekris in Mijdrecht. Niet alleen het merk staat voor betrouwbaarheid maar zeker ook Van Ekris. Altijd even vriendelijk en persoonlijk. Lekker doorgaan zo!

Service
Fred Bottelier (Utrecht)
09/11/2018
9

Vriendelijk en deskundig personeel. Meedenkend. Je krijgt de kwaliteit die je verwacht.

Service
Hero Janzing (Uithoorn)
09/11/2018
10

In alle opzichten is het prettig om een relatie te hebben met Van Ekris. Je wordt er voortreffelijk behandeld en bij alles ervaar je dat de klant centraal staat. Vooral zo doorgaan!

Verkoop
Hetty Winkel (Utrecht)
09/11/2018
10

Onlangs mijn fijne Toyota Yaris ingeruild voor een grotere broer: de prachtige CHR. Opnieuw bij van Ekris in Mijdrecht, waar ik vijf jaar geleden de Yaris had gekocht. Een fijne garage, met persoonlijke aanpak en service. Ik ben een tevreden klant!

Service
J.Marchand
09/11/2018
9

Zeer klantvriendelijk en professioneel.

Service
Marianne (Amstelveen)
09/11/2018
9

Altijd prettige ontvangst en snelle afhandeling als er een probleem is. Je krijgt een eerlijk antwoord op vragen en er is een luisterend oor voor je vragen.

Service
Mevr H Manley (Mijdrecht)
09/11/2018
10

Ik ben heel goed behandeld elke keer dat ik geweest bent en dat is zeker als vrouw een beademing!!

Service
Theo (Baambrugge)
09/11/2018
10

Wij komen hier al jaren. Geweldige service. De mensen zijn er altijd even aardig.

Service
Ton van Ekris (Breukelen)
09/11/2018
9

Fijn personeel altijd correct, receptie service gericht. Goede wachtruimte TV Krant Koffie etc. en een leesbril mocht ik die zijn vergeten !!

Service
Boris Roos (Ansterdam)
02/11/2018
10

Men luistert goed en doet wat er gevraagd wordt.

Service
P. Appelman
02/11/2018
9

Vriendelijk, hulpvaardig en correct.

Service
C.Broere (Wilnis)
29/10/2018
9

De dealer is een prettig en klantvriendelijk bedrijf.

Service
Dutch Favorite Music (Hilversum )
29/10/2018
10

De service en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij deze dealer. Alle opties kunnen besproken worden en ik voel me er thuis Alles wordt van te voren geïnformeerd en ook uitgevoerd Kan niets anders zeggen dan dat ik dit nog niet eerder heb meegemaakt

Service
H. Oudijk (Wilnis)
29/10/2018
9

Prima service en een schone (!) auto.

Service
Van der werff (Ijmuiden)
29/10/2018
8

Prettig geholpen, fijn bedrijf.

Service
Hans Schutte (Wilnis)
17/10/2018
9

Ben zeer tevreden over de garage. Het enige wat een beetje jammer is, is dat de prijzen vaak ex BTW worden opgegeven.

Service
Ingrid (Amstelveen)
17/10/2018
10

De klant is koning en er wordt geluisterd. De garage voelt aan als een warm bad.

Service
N. Gergin (Tiel)
17/10/2018
10

Nu twee jaar klant bij Van Ekris Mijdrecht en 100% tevreden. Kennis, kunde en klantgerichtheid staan voorop. Medewerkers achter de balie, de verkopers en de monteurs zijn vriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn. Een van de weinige bedrijven waar de klant nog echt daadwerkelijk de koning is. Voor de service en kwaliteit die je krijgt zijn de prijzen prima in order en wijken ze niet af van de standaard Toyota richtprijzen. Erg fijn!

Service
Aldert van de woude (Mijdtecht)
11/10/2018
10

Dat ze top zijn en als na komen zo als afgesproken.

Service
C.C.Ket (Woubrugge)
11/10/2018
10

Gewoon al 4 jaar een zeer tevreden klant bij van Ekris. Of je nu in Maarssen of Mijdrecht ben, is geen verschil!

Service
Hr L van Kampen (AMSTELVEEN)
11/10/2018
10

Beste dealer die ik ooit gehad heb, zowel zakelijk als privé.

Service
Nico (ROTTERDAM)
11/10/2018
10

Ik woon in Rotterdam, en altijd ga ik naar Mijdrecht want ik weet dat een goede garage is.

Service
Van Zanten-Volger (Mijdrecht )
11/10/2018
9

Altijd vriendelijk en zeer kundig.

Service
Aat Hoogstraten (Mijdrecht)
05/10/2018
9

Ik ben inmiddels bij elkaar 14 jaar klant bij van Ekris Mijdrecht. Altijd zeer tevreden geweest over de garage. Deskundig personeel en zeer voorkomend.

Service
Albert P.P. Baelde (Woerden)
05/10/2018
10

Omdat ik hier altijd prima geholpen wordt en de werkzaamheden naar volle tevredenheid worden uitgevoerd.

Service
Albert Suk (Purmerend )
05/10/2018
10

Dit team heeft kwaliteit, service en vriendelijkheid zeer hoog staan. Voelt je hier nog ouderwets een gewaardeerde klant.

Service
Myra Fictoor - de Groot (Mijdrecht)
05/10/2018
10

Vriendelijk en snel geholpen, veilig rijden is het belangrijkste en nu kan ik weer met een gerust hart kilometers maken.

Service
P.Hienkens (Heemskerk)
02/10/2018
9

Goede ontvangst-bij vragen duidelijke uitleg en advies-duidelijke afspraken.

Service
Henk Kok (Vinkeveen)
27/09/2018
10

De mensen zijn vakkundig. Ze denken met je mee. Ik ben al ruim 30 jaar klant en ben alleen maar zeer tevreden geweest.

Service
Bockweg (Duivendrecht)
26/09/2018
8

Goede sfeer aardig personeelJe wordt er gezien als welkome klant

Service
E Hopman
26/09/2018
9

Prima dealer. Beleefd, correct, klantvriendelijk. Geen verrassingen.

Service
J. Boersma (Woerden)
25/09/2018
10

Wederom erg goed en service gericht behandeld tijdens een normale onderhoudsbeurt aan mijn Toyota RAV4. Altijd fijn te constateren dat met de klant meegedacht wordt. Uitstekende aftersales(medewerkers).

Service
Willem Tichelaar (Mijdrecht)
19/09/2018
10

zeer vriendelijk personeel, correcte behandeling.lekkere koffie.!

Service
Hr.GD van Leeuwen (Vinkeveen )
13/09/2018
10

Een fijn bedrijf om daar te wezen als klant

Service
Jansen (Loenen)
13/09/2018
9

Vriendelijk en beleeft

Service
J.J. Bakker (Uithoorn)
13/09/2018
10

Altijd goede service, zeer vriendelijke medewerkers en alles wordt nagekomen volgens afspraak. Nog nooit terug hoeven te komen omdat een reparatie niet goed was uitgevoerd. Kortom een topgarage om je auto te laten onderhouden.

Service
Martin Visser (Mijdrecht)
13/09/2018
10

Prima service en persoonlijke benadering en goede kwaliteit.

Service
R.H.F. van der Hoek (Uithoorn)
07/09/2018
10

al meer dan 10 jaar een uitstekende ervaring met van ekris mijdrecht

Service
Mario (Almere)
31/08/2018
9

vriendelijk, behulpzaam en goede service

Service
Koos van der Wilt (Mijdrecht)
29/08/2018
10

Goede service, erg vriendelijke mensen.Voel mij erg op mijn gemak, bij toyota Van Ekris.

Service
Patricia
29/08/2018
10

de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Sfeer is ontspannen.

Service
Steffin Nauta (Oegstgeest)
29/08/2018
10

Omdat daar, waar het predicaat Hofleverancier prijkt, de klant ook echt KONING(IN) is!

Service
Wim Boor (mijdrecht)
29/08/2018
10

service is goed en de mensen zijn vriendelijk en doen hun best om alles goed te laten te verlopen.

Service
Dick Visser (Mijdrecht )
24/08/2018
10

Fijne garage met hulpvaardige mensen. Goede sfeer.

Service
Dhr A. van Willigen (Ede)
22/08/2018
9

Zeer klantvriendelijk en correcte onderhoudsbeurt.

Verkoop
Esther van der Meulen
22/08/2018
9

Goede service, prettige communicatie en meedenkend.

Service
Marcel (Almere)
22/08/2018
8

Een dealer waar je plezierig en vakkundig wordt geholpen, zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen

Verkoop
mevr.Sprenger
17/08/2018
10

goed luisterend oor ,niets opdringen, duidelijke uitleg, neemt de tijd.

Verkoop
Annemarie Koning (Mijdrecht)
15/08/2018
7

De communicatie was niet goed en moest zelf overal achter aan bellen.Ook intern met de financiele afhandeling was niet goed

Verkoop
Jan Zwart (Leiden )
15/08/2018
9

Persoonlijke benadering van de verkoper en NA aflevering contact opnemen.

Service
Tom (Mijdrecht)
15/08/2018
9

goede vriendelijke service

Service
Dhr.J F M. Hendriks (aalsmeer)
10/08/2018
10

als je er al moet zijn ga je met een goed gevoel

Service
Gerard Wassenaar (Uithoorn)
08/08/2018
8

Omdat het een prettig bedrijf is met gemotiveerde medewerkers.

Service
Melle L. Middel (Amstelveen)
08/08/2018
10

Ik kan niet bedenken waarom het lager dan een 10 zou moeten zijn.

Service
Familie C. van der Jagt (Uithoorn)
06/08/2018
10

Fantastische garage, vriendelijke mensen, gastvrij. Kennen je als klant persoonlijk en weten precies welke auto je rijdt (of geven in ieder geval deze indruk). Al jaren zijn wij er een zeer tevreden klant

Service
Dhr. A. Worrell (Zevenhoven)
01/08/2018
10

Wij zijn al tig jaar tot volle tevredenheid klant bij v.Ekris in Mijdrecht. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
Arie kroon (Wilnis)
18/07/2018
9

Ben zeer tevreden en goed geholpen

Service
Fon Sol (mijdrecht)
11/07/2018
9

zeer tevreden over de gedane wekzaamheden

Verkoop
Anita Isaacs - Bosma (Mijdrecht)
10/07/2018
10

Het is een prettige garage met vriendelijk personeel en goede service

Verkoop
Carla en JOhn van Egmond (Wilnis)
09/07/2018
10

Sinds 2011 komen we bij van Ekris in Mijdrecht naar zeer volle tevredenheid. Vanaf de werkplaats, voor de kleine storingen en grote onderhoud, tot de sales en aftersales staan ze altijd voor je klaar om op uitstekende manier, ze geven je aandacht, proberen problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen en zeer vriendelijk.

Service
Hans Bon (Mijdrecht.)
27/06/2018
9

Keurige garage, vriendelijk personeel, juiste informatie.

Service
Hansen Brunie Ponsen (Vinkeveen)
27/06/2018
10

Altijd goede afspraken en niets is een probleem. Problemen zijn er om opgelost te worden en wonderen duren echter iets langer, maar wonderen komen nooit voor.

Verkoop
Mevr.N.M.Verweij
27/06/2018
9

Omdat ik Van Ekris Mijdrecht een betrouwbaar bedrijf vind.

Service
C. van Oostrom (Wilnis)
20/06/2018
8

Goede service en er wordt meegedacht met de klant.

Service
J.C.Kronenburcht (2421 CX Nieuwkoop)
20/06/2018
10

Het is pracht bedrijf al hebben ze het nog zo druk de koffie of drinken wordt je in geschonken.

Service
jJohan den Drijver (Vinkeveen)
20/06/2018
10

WE zijn altijd plezierig geholpen. Met humor en een lach. Problemen, als die er waren, of vragen, werden altijd in goede orde opgelost, c.q. beantwoord.

Service
C. de Vries (Wilnis)
14/06/2018
9

de dealer is goed bereikbaar, zowel telefonisch als fysiek. Ze leveren degelijk werk, geven goede uitleg en ze denken mee.Ik heb nooit zorgen over mijn auto, die rijdt altijd (met mijn vorige auto stond ik altijd wel een keer aan de kant met pech)

Service
Dhr van Veen (Uithoorn)
14/06/2018
9

Goede service, duidelijk, snel, eerlijk, professioneel.

Verkoop
Dhr.W.C.Boots (Amsterdam)
14/06/2018
10

Prettige en zeer coulante behandeling met goede voorlichting!

Service
Mw N.Atmadja (Logger 46, 1186 RS Amstelveen)
14/06/2018
10

Deze Van Ekris Mijdrecht BV is correct, keurig en heel vriendelijk tegen de klanten

Service
Mw. M. Kruis
13/06/2018
9

Aardige mensen, vertellen vooraf wat ze willen doen, factuur klopt met wat ze hadden gezegd, auto wordt netjes afgeleverd.

Verkoop
Linda C (Abcoude)
12/06/2018
9

Fijn bedrijf, met vriendelijk personeel. Mooie offerte en bij levering uitgebreide en duidelijke uitleg.

Verkoop
Teus Knoop (Wilnis)
07/06/2018
10

Met de aanschaf van de C-HR is dit de derde Toyota op rij die bij het bedrijf in onderhoud is geweest en blijft.In de afgelopen 12 jaar altijd zeer correct en deskundig geholpen.

Verkoop
J. Bloksma (Mijdrecht)
06/06/2018
10

Bij het uitkiezen van mijn nieuwe Toyota ben ik vakkundig en geduldig geholpen. ik kreeg goede uitleg en er was alle gelegenheid om mijn vragen te stellen. Ik werd respectvol behandeld. Ook nu ik in de nieuwe auto rijd en nog een aantal vragen heb, is daar alle ruimte voor. Ik voel me niet "een klant" dankzij de persoonlijke benadering.

Service
Willem J.R. Sorel (Breukelen)
06/06/2018
9

De correcte en prettige sfeer geeft naast een goede uitstraling van het merk/auto ook vertrouwen t.a.v. de te verrichten werkzaamheden.

Service
H Post
04/06/2018
10

Vriendelijk, heldere communicatie, rekening houden met persoonlijke wensen, coulant zijn als ik weer eens wat vergeten ben, goede wachtplek wifi en koffie, persoonlijke benadering

Service
Christa Verheul (Vinkeveen)
01/06/2018
10

Prima service, uitstekend geholpen nadat mijn auto gestolen was.

Service
Vrijhoef
01/06/2018
8

Was okay

Service
Dhr. K. Meekel (Mijdrecht)
29/05/2018
9

zeer goeie service, deskundig en zeer vriendelijk personeel

Service
A.Zorge (Amtselveen)
24/05/2018
8

Prima garage nette mensen .

Service
Jan Stekelenburg (Vinkeveen )
17/05/2018
10

Klantvriendelijk Betrouwbaar Service

Service
Jack Bakker (Uithoorn)
09/05/2018
10

Alles is tot in de puntjes geregeld. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en de reparaties of km beurten worden keurig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Daarnaast kun je rustig genieten van koffie of thee en ligt er altijd een verse krant klaar voor de wachtenden.

Service
Mevrouw R. Verhoeven - Köhkler (Uithoorn)
09/05/2018
10

Ik zei in het begin al dat ik helemaal tevreden was met de Fa Ekris in Mijdrcht. Aan de telefoon goed geholpen en verder ook bij het magazijn en afhandeling van de factuur alles correct, dus voor mij krijgen ze dit keer een 10. Hoop wel dat het zo blijft.

Service
M. van Nunen (Wilnis )
07/05/2018
10

Deskundig, hulpvaardig en vriendelijk personeel

Service
Henk Oldenburger (Amsterdam)
02/05/2018
10

Al 40 jaar klant tot volle tevredenheid

Service
Cor van Leeuwen (Abcoude )
25/04/2018
9

Altijd een vriendelijke ontvangst en een goede service. Al 14 jaar een tevreden klant.

Service
Hr. G. van Veen
25/04/2018
10

Er wordt correct en netjes gewerkt. Men is beleefd, bespreekt wijzigingen in de plannen en biedt menig maal iets te drinken aan in de wachtruimte. Men denkt ook mee vanuit de positie van de klant.

Service
Jaap Bosselaar (Amsterdam )
25/04/2018
9

Als mijn auto door de wasstraat was geweest, dan was het een 10

Service
Maarten Dekker (Amstelveen)
25/04/2018
6

Bij de verkoop is men zeer vriendelijk, daarna is van enige belangstelling geen sprake. Ook op vragen via e-mail antwoordt men gewoon niet.

Service
Piet Ende (Duivendrecht)
25/04/2018
10

Als ik iets onverwachts met mijn auto heb, kan ik altijd zonder afspraak bij hen terecht. Lijkt het mij een wat groter probleem, dan neem ik wel even contact met hen op en dan kan ik op zeer korte termijn bij hen terecht.

Service
Aad Kruys (Mijdrecht)
18/04/2018
10

Uitstekend personeel, vaklui ten top.

Service
Fam Hoogenboom (De Kwakel)
18/04/2018
8

Goed is goed

Verkoop
van heezik (haarlem)
13/04/2018
10

fijnen winkel fijn geholpen top

Service
C. Voorneveld (Breukelen)
12/04/2018
9

Bij een servicebeurt wordt vooraf besproken wat er gedaan gaat worden. Op de dag zelf wordt er gebeld als er andere dingen aan het licht komen (in mijn geval vervangen van de voorbanden ivm de apk verderop in dit jaar). Je wordt keurig gebeld wanneer de auto klaar is en deze opgehaald kan worden. Bij het ophalen worden de uitgevoerde werkzaamheden besproken in begrijpelijke taal. En is de rekening zoals vooraf is besproken. Met andere woorden, een uitstekende garage!

Service
D.Leijen (Ouderkerk aan de Amstel)
05/04/2018
10

Netjes en vriendelijk!

Service
Marianne Blom-van der Velden (Mijdrecht)
05/04/2018
9

Betrouwbare garage, mijn Yaris heeft inmiddels 213.000km gereden, altijd daar onderhoud gehad. Rijdt als een zonnetje. Ze hadden ook bij zoveel gereden km een niet bestaand mankement kunnen melden om deze te laten repareren voor veel geld!

Service
Mevr. Hetty Winkel (Utrecht)
05/04/2018
9

Ik ben blij met mijn Toyota Yaris en ook met de dealer. Fijne auto en fijne garage!

Service
A van der Woude (Mijdrecht )
04/04/2018
10

zoals verkoop of onderhoud is goed

Verkoop
H de Ruiter (Noorden )
04/04/2018
9

Klantvriendelijk en duidelijk

Service
Alex Worrell (Mijdrecht)
28/03/2018
10

Ik kom al tig jaar bij v.Ekris en daar wordt je altijd erg vriendelijk geholpen.

Service
Dhr. C R J Klooster (Amstelveen)
28/03/2018
10

omdat ik zeer tevreden ben over toyota van Ekris in mijdrecht

Service
Hr en mevr Sondaar (Amsterdam )
28/03/2018
9

Alles toppie

Service
Sjaak Schulpen (Maarssen)
28/03/2018
10

Om dat het voor mij een vakbekwame en vriendelijke mensen

Service
Fam. Dolman (Nieuwersluis)
22/03/2018
9

ze zijn bijzonder klantvriendelijk, behulpzaam en vakkundig.

Service
Dhr. A. Hagenaars (Vinkeveen)
21/03/2018
10

Vakkundig bedrijf met medewerkers die weten waar het over gaat en de klant centraal stellen

Service
Ashna
19/03/2018
10

Service is TOP. Zeer betrouwbaar. Ervaren medewerkers. En de vriendelijkheid.

Service
Dhr. Bosch (Vinkeveen)
14/03/2018
8

Goede service vriendelijk personeel

Service
G.N.Kraan (Breukelen)
14/03/2018
9

Eerlijk en betrouwbaar. Fijne mensen op de receptie. Het geheel heeft een goede uitstraling.

Service
Lusanne (Vinkeveen)
14/03/2018
9

Klant vriendelijk bedrijf. Goede hulp en service

Service
mevr. Pietersen-mourits (Wilnis)
14/03/2018
10

goede service en vriendelijk personeel

Service
Hr. P. Muste (Mijdrecht)
13/03/2018
8

Betrouwbaar en net bedrijf met moderne uitstraling en goede service.

Service
Hennie van den Berg (Ouderkerk aan de Amstel)
07/03/2018
8

Een tien is misschien overdreven ,maar ik kom er gewoon graag.

Service
Joke van Duijvenbode
07/03/2018
10

Een enorm fijn bedrijf om te komen en dat doen we inmiddels al vele jaren. De mensen zijn er allemaal even aardig en de service is er enorm.

Service
Dirk Kloos (Haarlem)
05/03/2018
8

Vanaf het moment van de koop (maart 2017) tot op heden (zeer) tevreden. Alles gaat netjes en correct.Ook bij de aankoop worden voor en tegens besproken en geen pushen om maar te tekenen. Geven het gevoel dat de belangen van de klant voorop staan.

Service
Dhr. M.E.L. westenburg (Loenersloot)
28/02/2018
9

Deskundig , klantvriendelijk , en een vestiging met een goede uitstraling en keurige werkplaats tarieven .

Service
Henk Mos (Mijdrecht)
28/02/2018
8

dit is in mijn beleving een zeer goed cijfer

Service
Jan
28/02/2018
10

Correct en net personeel.

Service
Janmaat (Mijdrecht)
28/02/2018
8

Het is een georganiseerd bedrijf

Service
Mw M.Bordes
28/02/2018
10

klantvriendelijk, goede uitleg bij problemen. altijd bereid uitleg te geven, staan direct voor je klaar. receptie prima. een roos gekregen op valentijnsdag. Echt super

Service
J kuijl
23/02/2018
9

Klant vriendelijke, service gericht en persoonlijke aandacht.

Service
A.A Bouwman (Ouderkerk aan de Amstel)
21/02/2018
10

Tijdig bericht over het onderhoud en dat op een dag en tijd naar wens

Service
W J H Vergeer (Amstelveen)
16/02/2018
9

Goede dealer.perfecte service.

Service
aj neve (de kwakel)
07/02/2018
9

het is gewoon goed

Service
Dhr. G.W. Roest (Zandvoort)
07/02/2018
7

Prettige ambiance, maar wat gedateerd aan hoe het eruit ziet, is wat minder uitnodigend.Wel hele correcte behandeling, niets dan lof over de medewerkers.

Service
Ruud Okkerman (Wilnis)
07/02/2018
9

Goede feedback tijdens onderhoud auto.

Service
Samuel (Nieuwveen)
07/02/2018
8

Prima service en betrokken personeel.

Service
H P Albers (Ouderkerk a d AMSTEL)
26/01/2018
9

Toyota van Ekris vinden wij een goed bedrijf met vriendelijke mensen en met goede afspraken

Service
Albert van Vlaanderen (Wilnis)
24/01/2018
8

Meedenken over de auto. Kleine reparaties wordt niet in rekening gebracht.

Service
Hans Schutte (Wilnis)
19/01/2018
9

Ben tevreden en de service is goed.

Service
Tim Griemelijkhuijsen (Nijmegen)
16/01/2018
10

Vakkundige dealer, goede garage, klantvriendelijk en betrouwbaar. Kom er al jaren met plezier!

Service
Patricia Willard
11/01/2018
10

al meer dan 20 jaar vaste klant en zeer tevreden met de persoonlijke benadering en geleverde service!

Service
Anoniem
10/01/2018
10

Prima service aardig personeel.Kwam niet voor verassingen te staan.

Service
Anoniem
10/01/2018
8

Service is goed, betrouwbaar, betaalbaar

Service
Anoniem
04/01/2018
10

Uitstekende ontvangst en goede afspraken voor de toekomst. Afstand Abcoude -Mijdrecht geen probleem.

Service
Jacques Ket (Loenen)
04/01/2018
9

Bekend en behulpzaam personeel. Goede afspraken mee te maken.

Verkoop
Anoniem
03/01/2018
9

Vriendelijk, niet opdringerig en geinteresseerd in de klant.

Service
Anoniem
03/01/2018
9

was best

Service
Theo.H.I.M.Kooijman (vinkeveen)
28/12/2017
10

Zeer klant vriendelijk Goede service Afspraken goed op schema Nooit geen lange wacht tijden.

Service
DWA Janson (Hilversum)
27/12/2017
9

Fijne mensen die in een ontspannen sfeer snel helpen

Service
Anoniem
20/12/2017
10

bedrijf staat goed bekend en heeft een vertrouwde uitstraling

Service
Corine van der Stap-Bastiaansen (Vinkeveen)
20/12/2017
10

Het is een zeer klantvriendelijke garage. Ze zijn super voorkomend. Er wordt meegedacht en netjes overlegd als er eventueel wat extra's aan je auto moet gebeuren.

Verkoop
René Appelman (Mijdfrecht)
20/12/2017
10

Klantvriendelijk. Alle tijd. Niets overhaasten.

Verkoop
Anoniem
19/12/2017
9

Zeer vriendelijke vakmensen en een uitstekende service!

Service
Alexander koen (Amsterdam)
06/12/2017
10

Vriendelijk personeel , uitstekende service

Service
G.F. Meulemans (Mijdrecht)
06/12/2017
10

Dit is een garage, waar je een afspraak maakt, en onder het genot van koffie en mooie auto's kijken is het prettig om even te wachten op de uitgevoerde werkzaamheden. Nieuwe pas en wij kunnen er weer de nodige zuinige kilometers tegen aan.

Service
Ron Abcouwer (Amsterdam.)
06/12/2017
10

Klantgerichte, uitermate klantvriendelijke benadering. Werkplaatsreceptie terzakekundig en behulpzaam waarbij niet direct de kassa behoeft te rinkelen. Het omrijden waard!

Service
H.v.d,Linden (Mijdrecht)
04/12/2017
10

Wordt hier al jaren zeer goed behandeld

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Ondanks dat we de auto een week te vroeg bij de dealer hadden gezet heeft de dealer toch het onderhoud en de APK keuring gedaan.

Service
Mevr. M.Poolman van Gent (Mijdrecht)
29/11/2017
8

Voldoen aan mijn vragen.

Service
Anoniem
27/11/2017
9

ik vind in Mijdrecht - van Ekris een goede toyota dealer goede kwaliteit aflevert en klant vriendelijk is. ik heb totaal geen slechte ervaring gehad. Prima werk.

Service
Dhr. en Mevr.LGH van der Laan (Mijdrecht)
23/11/2017
9

Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid en de zeer correcte behandeling van de medewerkers. We hebben er alle vertrouwen in dat dat nu en in de toekomst zo zal blijven.

Service
Anoniem
22/11/2017
9

altijd prima service

Service
Bas Kentrop (De Hoef)
22/11/2017
10

Aardige nette mensen, je word er keurig geholpen!

Service
G. Eindhoven (Wilnis)
22/11/2017
9

ik heb geen directe klachten

Service
Mevr. Kruis (Uithoorn)
22/11/2017
9

Aardige rustige medewerkers, goede service, geen opdringerig gedoe, leenfietsen service, goede uitleg over weet er met de auto gebeurd is.

Service
Theo Lucassen (Wilnis)
22/11/2017
8

Alles was goed geregeld en voorelkaar dat geeft je ook wel vertrouwen zodat je niet heel vaak in de garage komt.

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Vriendelijke en deskundig behandeling en prettig overkomen.

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Vriendelijk, klantgericht en niet opdringerig. Duidelijke communicatie bij aankoop occasion en ook onderhoud wordt netjes uitgevoerd. Relatief nieuwe klant, maar uiterst tevreden tot nu toe.

Service
Jacob Meijers (Nederhorst den Berg)
08/11/2017
10

Vakbekwaam , behulpzaam , vriendelijk , zeer goede service.Niet voor niets al de vierde nieuwe ( lease tijd 4 jaar ) Toyota bij hetzelfde bedrijf. Dit zegt genoegover Ekris Mijdrecht.

Service
Piet den Ouden
08/11/2017
10

Van Ekris is een goede, klantvriendelijke, dealer waar enthousiaste mensen werken.Na 5 jaar samenwerken nog steeds niets negatiefs over te melden !!

Service
A.R de Waal (Hoofddorp)
01/11/2017
10

van Ekris (Mijdrecht) is een bijzonder prettige autodealer. Medewerkers zijn prettig in omgang, vriendelijk en behulpzaam.Afspraken worden uitstekend nagekomen. Ik ben meer dan tevreden.Houden zo van Ekris, mijn complimenten..

Service
wim woertman (den haag)
01/11/2017
10

Als ik lid zou zijn van het koninklijk huis dan zou ik ook zeker van Ekris als hofleverancier willen.

Service
W Heikoop - Bruins. (Mijdrecht)
31/10/2017
10

Kom al jaren bij dit bedrijf en ze zijn altijd even vriendelijke en reageren altijd snel als er problemen zijn om deze op te lossenecht een fijn bedrijf met kundige medewerkers.

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Prettige mensen, eerlijk en betrouwbaar, misschien niet de goedkoopste, maar de andere aspecten prevaleren voor mij

Service
Dick Breedijk (Vinkeveen)
25/10/2017
9

Ook al is het dit keer een wisseling van de banden, je wordt altijd hartelijk ontvangen op een persoonlijke manier. Je wordt herkend en correct en spontaan te woord gestaan. Niet afgesproken maar toch geen probleem gevonden om tussentijds met een leenfiets even een boodschap te doen om vervolgens tijdig daarna de auto in ontvangst te nemen......met de winterbanden erop gemonteerd. Tot de volgende keer.....ja graag!

Service
L. van Kampen (Uithoorn)
25/10/2017
10

Altijd correct, vriendelijk, vakkundig, zowel bij aankoop, onderhoud en incidenteel contact

Service
C.Broere (Wilnis)
18/10/2017
9

Van Ekris is een bedrijf waar je correct wordt behandeld en vriendelijk te woord gestaan.

Service
George Blok (Mijdrecht)
18/10/2017
9

Rijdt nu, na mijn Avensis, een Auris en ben over beide auto's zeer tevreden. Mede gezien de sterke Toyota service die er achter zit,in mijn geval via Ekris Mijdrecht, Wordt altijd correct geholpen en indien nodig direct.Een klein minpuntje vind ik als 70+-er de uitleen OPOE-fietsen. Ga nog liever lopen ! ca. 30 min. Overigens worden wel goede alternatieven geboden

Verkoop
J.Jongkind (Aalsmeer)
18/10/2017
9

Er is alle aandacht als je binnenkomt en daar staat een hele trits Toyota's klaar om te bekijken. Er wordt onmiddelijk iets te drinken aangeboden en gevraagd welk model de voorkeur heeft. Vervolgens wordt uitgebreid de tijd genomen om van alles te vertellen over het model, de voor- en de nadelen als die er al zijn. Kortom niets is te veel en dat voelt goed en vertrouwd.

Service
Anoniem
17/10/2017
10

Ging om reparatie van Hybride-batterij van mijn Prius. Ik heb Ekris gevonden via Google nadat ik de offerte van Louwman (Amsterdam West) nogal pittig vond. Dus Ekris gebeld waar ik werd doorverbonden met hun expert. Deze gaf me een duidelijke technische uitleg en (met keurig voorbehoud) een schatting van ~1000 Euro; ruim goedkoper dan de 1813 Euro die Louwman-West offreerde. Tijdens de reparatie hebben ze me een update gegeven en nog wat foto's gestuurd. Uitkomst was 823 Euro want er was slechts één cel kapot. Bij het ophalen hebben ze me een andere batterij laten zien die open lag op de werkbank. Écht top! Kortom: bijna 1000 Euro bespaard en een leuke ervaring rijker.

Service
Anoniem
12/10/2017
10

Prima dealer. Duidelijke en eerlijke en betrouwbare service. Auto werd bijzonder schoon gemaakt na de grote beurt van mijn type 2 Prius.

Verkoop
Anoniem
11/10/2017
10

De aankoop van de nieuwe auto en de inruil van de vorige verliep zeer aangenaam en bijzonder klantgericht.

Verkoop
Anoniem
04/10/2017
8

vriendelijk, klantgericht

Service
C.C. Ket (Woubrugge)
03/10/2017
9

Kom er al jaren voor onderhoud aan m'n toyota's.Vriendelijk en kundig personeel.

Service
Henk Kok (Vinkeveen)
27/09/2017
9

Medewerkers zijn keurig en kundig.. Altijd volgens afspraak. Alles ziet er netjes en verzorgd uit.

Service
Ton Wesseling (Uithoorn)
27/09/2017
10

Na 35 jaar fiat vorig jaar overgestapt naar Toyota.Zeer fijne onderhandeling met van Ekris over de inruil van mijn Fiat.Ik had niet het gevoel dat ik tegenover een auto verkoper zat.

Service
Ron Roose (Haarlem)
20/09/2017
10

Prima dealer! Goede afspraak met receptie! Kleine opmerking meteen gerepareerd enmankement aan versnellingsbak in garantie gemaakt!! Top!

Service
Mvr. Heni Saragi (Uithoorn)
13/09/2017
10

Zeer tevreden over alles

Verkoop
Anoniem
07/09/2017
10

Goed geholpen en geadviseerd.

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Goede service, vriendelijke medewerkers

Service
Frits Vinju (Almere)
31/08/2017
9

Niet alleen tijdens de aankoop van een nieuwe auto maar ook en zeer belangrijk het stukje service na de aankoop, zeer vriendelijk, keurig te woord gestaan en heerlijke koffie !

Service
Anoniem
23/08/2017
10

De service is goed en je word er altijd goed geholpen

Service
Anoniem
23/08/2017
7

Ruimte voor verbetering mbt aflevering auto ba onderhoudsbeurt.Navigatie is slecht e is ook toegegeven door medewerker. Is ook niet verbeterd, ik heb wel betaald voor een goed werkende navigatie maar helaas geen verbetering

Verkoop
Johan den Drijver (Vinkeveen)
23/08/2017
10

vriendelijk personeel, we kennen elkaar, goede service

Verkoop
Martijn van Dalen
16/08/2017
9

Toyota van Ekris is een no nonsense familiebedrijf. Ze tonen oprechte interesse en zijn op de hoogte van de wensen van de klanten. Er wordt goed meegedacht en de medewerkers tonen een pro actieve houding.

Service
Dhr.J F M. Hendriks
10/08/2017
10

omdat ik zeer tevreden ben over behandeling die je daar krijgt en de mensen altijd vriendelijk zijn.

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
10

Bijzonder klantvriendelijk, duidelijk en uitgebreid.Een plezierige ervaring om hier een auto te kopen.

Service
Dhr.G,Pos (Vinkeveen)
03/08/2017
8

wordt altijd correct geholpen

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
9

Bij Toyota Van Ekris te Mijdrecht wordt je altijd vriendelijk geholpen en de service is altijd goed.

Service
Anoniem
02/08/2017
8

Omdat we tevreden zijn

Verkoop
J. C. Kronenburcht (Nieuwkoop)
02/08/2017
10

Waar vindt je zo dealer als van Ekris in Mijdrecht niet in Nederland, het mijn dealer voor altijd.

Service
jm outshoorn (mijdrecht)
02/08/2017
9

altijd vriendelijk bediening geen klachten

Verkoop
De heer A.G. van Ekris (Breukelen)
27/07/2017
10

Klantgericht vriendelijk ook als er niet is afgesproken tracht men het probleem of wat anders z.s.m. op te lossen en anders staat er altijd een andere auto klaar.

Service
Anoniem
26/07/2017
8

Menselijke dealer, prettige garage.

Service
Bob kroonenberg (Amstelveen)
26/07/2017
10

Het prototype van een uitstekende dealer

Service
Joke van der Jagt (Uithoorn)
25/07/2017
10

Toyota van Ekris Mijdrecht is een topgarage! Ze kennen je, ze weten welke auto bij jou hoort. Over alle extra kosten bij een onderhoudsbeurt word je gebeld (ook als het een klein bedrag is), heel fijn! Als je de auto wegbrengt en je vraagt hoe laat hij klaar is, omdat je nog weg moet, wordt er geen tijd genoemd (omdat dat op dat moment niet kan), maar de auto is dan gewoon voor de middag al klaar, topservice!

Service
Edvard Niessing (Waverveen)
24/07/2017
10

Omdat ik al jaren een zeer tevreden klant ben bij van Ekris. Goede, snelle service, vriendelijke benadering aan de receptie, altijd bereid het optimale te leveren. Inmiddels daarom ook uitgegroeid tot een hartelijke persoonlijke vriendschap.

Verkoop
Marielle Plomp (Utrecht)
19/07/2017
10

Van aankoop tot aflevering van mijn nieuwe Aygo, heel prettig en professioneel geholpen. Ik heb er daarom een goed (en voor mij ook als klant een zeer gewaardeerd gevoel) aan over gehouden.

Service
Anoniem
18/07/2017
10

uitgevoerde werkzaamheden en afspraken tot volle tevredenheid uitgevoerd

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Goede en nette behandeling

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Want Ekris is een goede bedrijf

Service
Fred Bottelier
12/07/2017
10

Vriendelijk, deskundig personeel. Vlotte afhandeling.

Verkoop
Peter de Leeuw (Rijnsburg)
05/07/2017
10

Vriendelijk, goede service en behulpzaam

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Betrouwbaar, klantvriendelijk, goede uitleg bij reparaties. Aardige klantvriendelijke monteurs

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Betrouwbaar, klantvriendelijk, goede uitleg bij reparaties. Aardige klantvriendelijke monteurs

Service
F Hofkens (Breukelen)
30/06/2017
8

Je word netjes behandeld en heb niet het gevoel dat ze je alleen maar wat willen verkopen.

Service
F Hofkens (Breukelen)
30/06/2017
8

Je word netjes behandeld en heb niet het gevoel dat ze je alleen maar wat willen verkopen.

Verkoop
Ype Lensen (Mijdrecht)
30/06/2017
10

Al meer dan 20 jaar vertrouwen.

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
10

Ze nemen de tijd, helpen met alles en ze zijn heel klantvriendelijk

Service
Theo en Joke van Duijvenbode
27/06/2017
10

Mijn man en ik rijden beide Toyota. Gekocht bij van Ekris in Mijdrecht. Wij komen hier al jaren en doen dat met veel plezier. De mensen zijn er altijd even vriendelijk. De service is geweldig. Wanneer je de auto brengt voor onderhoud en er moet iets worden vervangen dan wordt dat vooraf met je besproken. De ruimte waar je moet wachten is mooi, schoon, en licht.
Daarom van ons een dikke 10

Service
Ingeborg
21/06/2017
10

Een bedrijf waar het om de klant gaat en niet alleen om het Product. Prettige sfeer . De Medewerkers verstaan hun vak .
Top Toyota dealer !

Verkoop
Steven Woudenberg
21/06/2017
10

Is gewoon een topdealer!

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
10

Fijne mensen, kundig, goede garage, denken met je mee. Humor

Verkoop
Anoniem
14/06/2017
9

Zeer attente service, er wordt goed naar de klant geluisterd en geen overbodige informatie verstrekt. Showroom maakt een huiselijke indruk.

Service
JP Martos
07/06/2017
10

De afspraken worden nageleefd netjes behandeld .
Gewoon een goed garage.

Service
C. Voorneveld (Breukelen)
31/05/2017
9

Zeer goed bedrijf. Je wordt netjes en op tijd geholpen. Alles verloopt volgens afspraak.

Service
Kees Commandeur (Aalsmeer)
31/05/2017
8

Voel me op mijn gemak

Service
koos van der wilt (Mijdrecht)
31/05/2017
10

Goede en snelle service, ik ga altijd met een goed gevoel naar huis.

Service
Mw M. Shephard
31/05/2017
10

De hele staf is zeer deskundig, uitleg is helder en de ontvangst voelt als een warm bad, super!

Service
Anoniem
24/05/2017
10

Een goede garage met vriendelijke mensen en vakbekwame medewerkers. Echt top

Verkoop
Sandra Loman (Vinkeveen)
24/05/2017
10

Goede service en zeer vriendelijk personeel! Duidelijke uitleg over de auto en het gevoel altijd terrecht te kunnenmet vragen over de auto. En een top auto afgeleverd!

Verkoop
W Tjoonk (AMSTELVEEN)
24/05/2017
10

Fijne dealer, komen er al jaren

Verkoop
Martin Visser (Mijdrecht)
22/05/2017
10

Ik heb recent een Toyota RAV4 gekocht bij van Ekris en ben bijzonder tevreden. Vanaf de eerste proefrit tot en met de aflevering is het proces zeer prettig verlopen. Complimenten voor het team dat een tijdige levering van de auto mogelijk maakte!

Service
Anoniem
19/05/2017
9

een eerlijke bedrijf

Verkoop
J.T.Groeneveld (Mijdrecht)
15/05/2017
8

Al vele jaren een zeer tevreden klant.

Service
Anoniem
11/05/2017
9

netjes en vriendelijk

Service
Cor van Leeuwen (Abcoude)
10/05/2017
9

Altijd een vriendelijke ontvangst en goede service. Tijdsafspraak altijd correct en nooit lang wachten tot de afgesproken beurt klaar is. Wel zo prettig omdat ik altijd wacht tot ze klaar zijn. 's ochtends 8 uur brengen en normaal gesproken altijd weer voor 10.00 weg.

Service
Dhr. C.R.J.Klooster (Amstelveen)
10/05/2017
9

Het is volgens mij een zeer goede garage met vakkundig personeel en ze werken netjes en schoon ??

Service
G. van Veen (Mijdrecht)
05/05/2017
10

De firma Ekris houdt zich altijd prima aan de afspraken en zijn zeer klantvriendelijk in de onderlinge contacten. Alle ruimtes zien er ook keurig uit.

Service
Anoniem
04/05/2017
9

vriendelijke en vertrouwde sfeer.

Service
Gerard Konincks (Mijdrecht)
26/04/2017
9

door het gehele pand werken vriendelijke en kundige mensen, uitstekende uitstraling en de service en klantvriendelijkheid die wordt geboden betekenen voor ons heel veel

Service
Wim de Jong (Nederhorst den Berg)
26/04/2017
10

Ik ben al jaren klant bij deze firma. Tot op heden geen negatieve ervaring gehad. Ik heb een paar Toyota rijdende vrienden, eveneens klanten bij EKRIS Mijdrecht, die ook zeer tevreden zijn. Voor mij is het belangrijk
dat ik mijn garage kan vertrouwen. EKRIS Mijdrecht heeft mijn volledige vertrouwen.

Service
Anoniem
19/04/2017
8

een gezellig familie bedrijf, waar wij ons thuis voelen. De koffie is lekker, tv staat aan, er liggen bladen op de tafel. Dat maakt het wachten aangenaam. Als je van te voren weet dat het lang duurt kun je een fiets lenen, even een bezoekje aan Mijdrecht is leuk. Een paar schoonheidsfoutjes maken dat wij een 8 geven en geen 10.
Een vervelend lopend telefoongesprek met de receptioniste, toch het visitekaartje van het bedrijf, haalt wat van de 10 af.Zoiets blijft hangen bij de klant. En het feit dat, als je de auto brengt voor een jaarlijkse controle beurt, wordt geattendeerd op extra garantie voor de hybride accu. Zo plotseling iets beslissen is heel vervelend en dat kan ook eigenlijk niet. Zij weten wat ze bieden en wij krijgen geen tijd om daarover na te denken. Dus weer wat af van de 10. Helaas kun je geen 8,5 of een 9-:) geven, want dat zouden we willen doen.

Service
Jack Bakker (Uithoorn)
18/04/2017
10

Alles klopt en wordt precies uitgevoerd volgens afspraak en de Toyota protocollen.

Service
Albert Jan (Ilpendam)
12/04/2017
9

Goede service en duidelijk communicatie over alle zaken rond mijn Toyota

Verkoop
Hans Putter (Uithoorn)
12/04/2017
10

De mensen van de firma van Ekris geven de koper of kopers het prettige gevoel dat ze er alles aan zullen doen om je van dienst te zijn en tevreden met je nieuwe aankoop te laten vertrekken.
Daarbij maken ze van de aflevering echt 'n momentje, door de door jou aangeschafte auto echt te onthullen en 'n plaatje te maken, waardoor het geheel iets speciaals krijgt.
Ik vind dat ze dat heel goed doen.

Service
MW. I. Kerkhoff-Steffen (Uithoorn)
12/04/2017
9

Deze is voor mij persoonlijk heel prettig qua info, uitvoering, vakkundig, kan altijd met vragen of kleine dingen zoals even banden oppompen direct terecht, helpen gelijk. Voelt heel prettig en vertrouwd.

Service
Erwin Schoormans
06/04/2017
10

Prima service, altijd vriendelijk en enthousiast. Kom hier al mijn hele leven.

Service
mevrouw Berry Groen (gehuwd Tilburgs) (De Kwakel)
06/04/2017
10

omdat ik over de hele linie en gedurende vele jaren correct ben geholpen en zeer tevreden ben over de bejegening en verrichtte werkzaamheden.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

We rijden niet voor niets al jaren van Amsterdam naar Mijdrecht. Voor onderhoudt van onze auto. Dat zegt natuurlijk genoeg hoe tevreden we zijn . Vriendelijke Gr.

Service
De heer A.G. van Ekris (Breukelen)
30/03/2017
9

Goede services, mooie showroom (schoon) vriendelijke mensen, goede koffie !

Service
Anoniem
29/03/2017
9

Bij Van Ekris Mijdrecht wordt ik al jaren tot volle tevredenheid geholpen.

Service
Dhr.Dries van Wijngaarden. (Vinkeveen.)
29/03/2017
10

De binnenkomst in de showroom straalt netheid en rust uit. Vriendelijke mensen, ontvangst met een kopje koffie een praatje met een toevallig langslopende medewerker, enz....
Ik kan het weten, ik heb net mijn derde Toyota daar gekocht.

Service
George Smit (Uithoorn)
29/03/2017
10

Altijd een zeer snelle service en altijd een zeer correcte behandeling

Service
Rob de Waal (Hoofddorp)
29/03/2017
10

Zoals al in eerdere vraag aangegeven. Mijn ervaring een fantastisch bedrijf.
Zeer tevreden en inmiddels al bij diverse vrienden aanbevolen.

Service
Dhr. A. Worrell (Mijdrecht)
23/03/2017
10

Ik kom al ca. 30 jaar tot volle tevredenheid bij de Toyota dealer.
Een aanrader om hier een auto te kopen en in onderhoud te houden.

Service
JCC Schulpen (Maarssen)
23/03/2017
10

De receptie is een verademing in vergelijk met vele andere recepties, de garage gewoon deskundig alle medewerkers altijd vriendelijk

Verkoop
nico nieuwenhuizen (aalsmeer)
23/03/2017
9

Ik ben zeer tevreden over de contacten etc. betr. de aflevering van mijn toyota

Service
S. Nauta (Oegstgeest)
23/03/2017
10

Dealer is een heel erg oprechte, prettige dealer voor je auto. Alles gebeurt in overleg, en men is oprecht en open. Er wordt absoluut niet geprobeerd je iets "aan te smeren" zoals extra nieuwe banden oid. Eerder het tegenovergestelde.

Service
Anoniem
20/03/2017
10

Vriendelijk en deskundige medewerkers.

Service
Anoniem
08/03/2017
8

wat je verwachten mag krijg je

Service
Anoniem
08/03/2017
10

wij zijn heel goed geholpen

Service
Carolien Maasdijk (Uithoorn)
08/03/2017
10

Mijn conclusie is dat Van Ekris Mijdrecht B.V. een prettig en vakkundig bedrijf is waar je altijd vriendelijk en professioneel geholpen wordt.

Service
Dhr A.Zorge (Amstelveen)
02/03/2017
8

Prettige mensen gewoon een ouderwets goede service ,in een fijne sfeer.

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Super service
Redelijke prijs
Vriendelijke mensen

Service
Anoniem
24/02/2017
9

Korrekte behandeling door personeel; Persoonlijke aandacht;Goede service.
Zeer tevreden over Van Ekris Mijdrecht TOYOTA DEALER:

Service
Anoniem
23/02/2017
8

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik vind dat de wachttijd aan de lange kant is, bij een terugroepactie moet ik vier weken wachten voordat ik daadwerkelijk bij hen terecht kan. Daarnaast vraag ik op voorhand een prijsopgave (bij de APK, grote beurt en vervangen van de ruitenwissers), die hebben nog nooit geklopt. Ik heb het idee dat de prijs die gegeven wordt, zonder arbeidskosten is. Als dit het geval is, is dit nooit duidelijk aangegeven door de medewerkers. Maar ik krijg uiteindelijk wel de kwaliteit waar ik graag voor wil betalen dus neem ik de prijs voor lief. Ik ga met een veilig gevoel de weg op!

Service
A.A Bouwman (Ouderkerk aan de Amstel)
22/02/2017
10

Ik wordt altijd keurig geholpen en altijd attent met tijdig bellen voor apk en onderhoud.U ziet hier is een zeer tevreden al jaren gebruiker van een Toyota en vroeger zelfs 3 tegelijk.Nu een omdat mijn bedrijf niet meer bestaat,hopelijk niet mijn laatste

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Betrouwbaar bedrijf met beleefde werknemers

Service
Jan Faber (Mijdrecht)
15/02/2017
9

Betrouwbaar garagebedrijf met een goede uitstraling

Service
Teus Knoop (Wilnis)
15/02/2017
10

Zowel de afspraak ( per mail) , de ontvangst en afhandeling zeer goed , professioneel en vooral vriendelijk.

Service
Anoniem
14/02/2017
9

Vriendelijk, duidelijk in de communicatie en prijs-opgave van te voren.

Verkoop
Anoniem
28/12/2016
10

Goede en spontane service

Service
Alex Worrell (Mijdrecht)
14/12/2016
10

Altijd een uitstekende service en vriendelijk personeel. Dit is al meer dan 25 jaar mijn Toyota dealer.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Top bedrijf

Service
Gerard Meulemans (Mijdrecht)
30/11/2016
10

Dit is een dealer, die perfect aanvoelt wat een klant wil. Onderhoud aan zijn auto, voor een redelijke prijs, en ook dus goed uitgevoerd.

Service
Monique van Nunen (Wilnis)
20/11/2016
10

Zeer vriendelijk en kundig personeel, heerlijk rijdende en zuinige auto( Toyota Yaris hybride).

Service
Anoniem
10/11/2016
7

ze staan niet open voor eventuele verbeteringen

Service
L. van Kampen (UITHOORN)
10/11/2016
10

Heb veel merken gereden, prive en zakelijk. Ook uiteraard veel dealers gekend. Dit is de prettigste tot nu toe.

Service
G.H. schoute (D u ivendrecht)
07/11/2016
9

Omdat ik zeer tevreden over alles ben

Service
Frans Hofkens (Breukelen)
03/11/2016
8

Wordt netjes behandeld door personeel en de onderhoudsbeurt wordt mijns inziens goed beschreven en aangevinkt in de papieren, die je na de beurt, mee naar huis krijgt.Alle afspraken worden nagekomen.

Service
Anoniem
26/10/2016
9

Goede service,prettig geholpen,goede suggesties bij autoproblemen

Service
B. Zwartendijk (Aalsmeer)
26/10/2016
7

prima service

Service
R. van der Hoek (Uithoorn)
20/10/2016
10

Het is een betrouwbare autodealer die de afspraken nakomt over een periode van meer dan 10 jaar

Service
Anoniem
19/10/2016
10

Top bedrijf

Service
Anoniem
19/10/2016
10

Gewoon, super

Service
Henk Kok (Vinkeveen)
14/10/2016
10

Altijd keurige ontvangst, afspraken worden nagekomen en auto blijkt kwalitatief uitstekend.
Ik ben dan ook al meer dan 30 jaar klant.

Service
Ron Abcouwer (Amsterdam)
12/10/2016
10

Een topdealer, die doet wat het beloofd cq toezegd

Service
Anoniem
21/09/2016
10

De garage is oplossingsgericht, accuraat en zeer klantvriendelijk.
Er wordt technisch en financieel meegedacht. Ik kreeg mijn auto na de reparatie gewassen en uitgezogen terug. Hier word ik extra blij.

Service
Anoniem
21/09/2016
10

Neem uw toyota mee
Naar van Ekris BV
Voor een jaarlijkse beurt

Service
Fam. Hofman (Duivendrecht)
08/09/2016
10

Uitstekende service, reële facturen, geen spooknota's, vriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
31/08/2016
10

De beste garage die we ooit gehad hebben. Al de medewerkers zijn toe de point en vriendelijk. Afspraken en onderhoud beurten altijd tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Dat geeft een heel vertrouwd bijna familiair gevoel.

Service
Ellen Zandvliet (Aalsmeer)
31/08/2016
9

ik ben zeer tevreden, altijd netjes behandeld en serieus genomen. Nooit problemen gehad.

Service
Louis Dolmans (Mijdrecht)
31/08/2016
10

Ik heb sinds 1978 zeer goede kontakten op kunnen bouwen met deze firma en ben hierover nog steeds zeer tevreden

Service
Dhr.G,Pos (Vinkeveen)
24/08/2016
9

Correcte behandeling en geen op-of aanmerkingen

Service
Dhr. D Harskamp (Wilnis)
17/08/2016
2

Ze hanteren een soort chantage. Je wordt 3 maanden voor de onderhoudsbeurt al gedwongen een afspraak te maken anders hebben ze over 3 maanden geen tijd voor de beurt en vervalt de mobiliteitsgarantie ( auto nog geen jaar oud en 4000 km gelopen ) bij telefonisch contact werd er zelfs een apk keuring bijgehaald ter verdediging ik zal bij deze dealer zeker geen nieuwe auto meer kopen of zelfs als dit het beleid van Toyota is nooit meer een Toyota. Ik heb in mijn leven zeker 30 nieuwe auto s zowel zakelijk als privé gekocht maar dit nog nooit meegemaakt.

Service
Hans Putter (Uithoorn)
10/08/2016
10

Ik vind het prettige mensen die geen onzin verkopen en staan voor hun product.

Service
Anoniem
03/08/2016
10

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
Corné. Ket (Woubrugge)
27/07/2016
9

Vriendelijke medewerkers . Ook bij vragen over je auto of onderhoud, wordt je ook goed te woord gestaan.
Bij het ophalen van je auto krijg je ook uitleg over de rekening.
Bij deze garage hebben de medewerkers hart voor de zaak, en je bent geen nummer.
De verkoopafdeling kent je bij naam als je de garage komt!

Service
Mevr. C.van Oostrom (Wilnis)
27/07/2016
9

Omdat ze daar altijd voor je klaar staan en er een prettige sfeer heerst.

Service
Anoniem
26/07/2016
9

Klantvriendelijk, service gericht en komt afspraken na.

Service
Alex Worrell (Mijdrecht)
19/07/2016
9

Ik kom al ca. 30 jaar tot volle tevredenheid bij deze dealer. Altijd goed behandeld en alle afspraken nagekomen.
Perfecte service.

Service
J.v.Zuijlen (Diemen)
13/07/2016
10

Betrouwbaar familiebedrijf

Service
Tineke van den Broek-Helsloot (Woerden)
13/07/2016
9

Het is een betrouwbare, vakkundige garage met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Joke van der Jagt (Uithoorn)
08/07/2016
9

Een hele fijne garage, je wordt altijd vriendelijk geholpen. Ze kennen je persoonlijk (of geven die indruk), weten welke auto je rijdt. Je kunt altijd langskomen, ook voor de kleine autoprobleempjes, die ze altijd even vriendelijk en ter plekke voor je oplossen.

Service
Anoniem
06/07/2016
9

ik vind dat ik een prima service krijg en correct wordt geholpen

Service
Margret Endhoven (Uithoorn)
06/07/2016
9

Ik wordt zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptionist en goed geïnformeerd over de kosten. Alles wordt naar tevredenheid uitgevoerd.
Ben erg blij dat ik mijn Aygo bij jullie heb gekocht.
Een heerlijke auto.

Service
Jeanette Vrolijk (Wilnis)
05/07/2016
8

Het personeel is vriendelijk en ik ga er vanuit dat de werkzaamheden inderdaad zoals aangegeven zijn uitgevoerd; een check hierop kan ik zelf niet uitvoeren, het is een kwestie van vertrouwen.

Service
Anoniem
30/06/2016
8

Fijne, vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers!

Service
Anoniem
27/06/2016
9

betrouwbaar en goede uitstraling

Service
Hans Ponsen (Vinkeveen)
22/06/2016
10

goede service en alles duidelijk uitgelegd en je komt niet voor verrassingen te staan als je afrekend

Service
M.Stalenberg (Vinkeveen)
22/06/2016
10

Het bedrijf voldoet aan al mijn gestelde eisen met betrekking tot dealer.

Service
Anoniem
15/06/2016
8

kan altijd nog beter

Verkoop
Dhr. M. Marrenga (Amstelveen)
10/06/2016
9

Klant vriendelijk, snel respons op gestelde vragen.

Service
Anoniem
08/06/2016
8

Vriendelijk en correct

Service
Gerard Konincks (Mijdrecht)
08/06/2016
9

zowel bij het onderhoud als bij het kopen van een andere Toyota worden we hier vriendelijk en goed behandeld...bij inruil van auto's is het nooit een gevecht om de inruilwaarde, ligt altijd in de buurt van hetgeen wij ook verwachten
als bij onderhoud blijkt dat er iets extra gebeuren moet wordt keurig eerst contact opgenomen en uitgelegd wat het problem is en wat de extra kosten zullen zijn
bijzonder klantvriendelijk allemaal

Service
Heni Saragi (Uithoorn)
08/06/2016
10

Omdat ik wordt altijd goed geholpen, en tevreden over de resultaat. En lieve vriendelijk mensen allemaal.

Service
Hr GD van Leeuwen (Vinkeveen)
08/06/2016
10

Klant vriendelijk

Verkoop
E Gerdes (Mijdrecht)
02/06/2016
9

Deze dealer is recht door zee. Als je graag en nieuwe auto koopt moet je niet steeds van de e'e'ne dealer naar de andere dealer te gaan .

Service
Anoniem
26/05/2016
9

goede service, klantvriendelijk personeel

Verkoop
Dhr. Meerdink
25/05/2016
9

Eerlijke, rustige, betrouwbare en meedenkende medewerkers die graag een auto verkopen zonder poespas.

Service
Angeliek Rekelhof (Aalsmeer)
11/05/2016
9

Prima dealer, wordt uitstekend geholpen en zeer gastvrij.

Service
Anoniem
11/05/2016
9

Klantvriendelijk, goede communicatie, uitstekende service.

Service
I. Schuurman (Mijdrecht )
11/05/2016
10

Helderheid, persoonlijkheid,informatief,meedenkend

Service
J.J. Bakker (Uithoorn)
11/05/2016
10

Alle afspraken qua tijdsduur, prijzen en reparaties met van Ekris Mijdrecht worden punctueel nagekomen. Daarnaast kun je relaxed wachten op de reparatie of beurt onder het genot van een kopje koffie en een verse krant. Tot slot wordt precies verteld wat er aan de auto gedaan is en alle medewerkers van het bedrijf zijn uiterst vriendelijk en klantgericht.

Service
J.Maatje (Mijdrecht)
11/05/2016
8

Prima service klant vriendelijk.Oplossing om auto voor onze vakantie nog tekeuren en een beurt te geven toppie.

Service
Lino Stalenberg (Vinkeveen)
11/05/2016
8

Goede service en prettige medewerkers.

Service
Anoniem
10/05/2016
9

de mensen zijn vakbekwaam en zorgen voor een goede communicatie

Verkoop
Anoniem
06/05/2016
10

We zijn van a tot z super netjes geholpen.

Verkoop
Erik (Uithoorn)
04/05/2016
10

Zeer servicegerichte dealer, en wij zijn al jaren tevreden klanten.

Service
Ivo van scheppingen (Mijdrecht )
04/05/2016
9

Goede service, kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

netjes en vriendelijk geholpen

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Er is niets op aan te merken alleen lof

Service
E.G.F. Niessing (Waverveen)
29/04/2016
9

Al jaren in vele opzichten een zeer tevreden klant, in de loop der jaren meer een vriend dan een klant geworden

Service
Aad Kruys (Mijdrecht)
20/04/2016
10

Het is een garagebedrijf/Toyota Dealer die staan voor het product, dit geval Toyota, wat zij verkopen. De service is top vriendelijke directie en medewerkers.

Verkoop
Bob Vriesema (Amsterdam)
20/04/2016
10

Goede service

Service
Dhr.Dries van Wijngaarden. (Vinkeveen.)
20/04/2016
10

De garage en het merk dat zij voeren, stralen vertrouwen uit. Een goede ontvangst, prettige mensen, alom zoals ik dat graag zie en ervaar.

Service
E. Smit (Uithoorn)
20/04/2016
10

Goede service. Gaan met service soms verder dan waar ze volgens de voorwaarden toe verplicht zijn.

Service
Anoniem
14/04/2016
9

Er wordt maatwerk verricht en werkzaamheden worden gecombineerd;
APK keuring, samen met grote beurt en verwisselen van de wielen/banden. Hierbij komt het prijsvoordeel ten goede aan de klant

Service
J C C Schulpen ( sjaak) (Maarssen)
13/04/2016
10

Omdat ik in de vele jaren dat ik daar kom altijd zeer goed en vriendelijk en prettig geholpen ben door iedereen daar.

Service
J.C. Boersma (Woerden)
13/04/2016
10

Erg vriendelijk personeel en men doet wat men belooft. Erg vriendelijk contact bij de receptie en altijd oplossing gericht. Je krijgt altijd direct het idee dat men je met alles goed wilt helpen en is hierover altijd zeer duidelijk.

Service
Henk Oldenburger (Amsterdam)
06/04/2016
10

Alles klopt bij deze dealer.

Verkoop
hr Timmer (Ouderkerk a d Amstel)
06/04/2016
9

aardig, meedenken ,alles kan,

Service
J.J. Mooijer (Mijdrecht)
06/04/2016
9

omdat de dealer in alle opzichten uitstekend werk verricht

Service
C.Schaeffer (Mijdrecht)
31/03/2016
8

Vriendelijk personeel zowel in showroom als werkplaats.
De gemaakte afspraakfouten werden correct hersteld.

Verkoop
Ruud Bosch (Amsterdam)
31/03/2016
9

vriendelijk personeel goede service! zeer tevreden

Service
Adri Zorge (Amstelveen)
30/03/2016
8

Prettig bedrijf goede sfeer ,leveren goed werk af.

Service
Anoniem
30/03/2016
10

Al 14 jaar zeer tevreden heel vriendelijk personeel alles prima

Service
Anoniem
30/03/2016
10

Vriendelijk en kundig personeel, proberen altijd je zo snel mogelijk te helpen.

Verkoop
Wally Smits (Maarssen)
24/03/2016
10

Sinds Ekris Toyotadealer is rijd ik Toyota. Ik weet niet beter en ik wil niet beter weten. het is een superdealer en een supermerk.

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
8

Professionale dealer met ter zake kundig en sympathiek personeel.

Service
Anoniem
23/03/2016
8

Goede snelle service.

Service
C.Wildschut (Mijdrecht)
23/03/2016
10

Goede Services en altijd klaarstaan altijd een oplossing op onverwachte dingen

Service
Jannie Blom (Zoetermeer)
23/03/2016
8

Hier word je nog als klant gezien, men neemt de tijd voor je men is vriendelijk en correct in het zaken doen.

Verkoop
Fred Lamers/Cobie Peters (Groesbeek)
22/03/2016
9

Zeer vriendelijke eerlijke en rustige man.

Service
Hanno van Essen (Hillegom)
17/03/2016
9

Hoewel ik in Hillegom woon breng ik mijn Toyota naar de garage in Mijdrecht. De klant is daar nog klant.

Verkoop
Harry Abma (Uithoorn)
16/03/2016
9

Altijd vriendelijk en goed geholpen en een goei uitleg bij aflevering van de auto.

Service
Arno Hagenaars (Vinkeveen)
15/03/2016
10

Top bedrijf

Service
Anoniem
09/03/2016
8

conform afspraak en volledige info

Service
Ron Abcouwer (Amsterdam)
09/03/2016
10

Betrouwbare dealer en serviceafdeling met hart voor zijn klanten. Het zijn toppers!

Verkoop
Anoniem
02/03/2016
9

Het verkoopproces en de aflevering gingen naar wens.

Verkoop
Anoniem
24/02/2016
10

I personally choose this Toyota dealer which is in fact further away than my direct surroundings because 1. since the test drive, I was given sufficient explanation and not being hassled. 2. When I was choosing the model of the auto, the sales has explained extensively and takes his time to understand my need and think with me. 3. When the car is delivered, the sales has unusual patience to show me all functionality of the car. Very good experience. And of course the Yaris Hybrid is good.

Service
Arnold Gelderman (Loenen aan de Vecht)
24/02/2016
10

Omdat hij mij altijd correct en vakkundig, vertrouwelijk en vriendelijk geholpen en geadviseerd heeft.

Verkoop
José Lindhout (Zoetermeer)
24/02/2016
9

Wat een vriendelijke mensen! Er wordt echt de tijd voor je genomen!

Verkoop
Dhr. W. van het Nederend (Vinkeveen)
22/02/2016
10

de service is subliem en ook als er problemen zijn met de auto in het buitenland ,zij staan direct voor je klaar.

Service
A.A Bouwman (Ouderkerk aan de Amstel)
17/02/2016
10

vriedelijke mensen ,alles volgens afspraak

Service
Dhr. Ruud Bosch (Amsterdam)
17/02/2016
9

vriendelijk personeel en goede service

Service
Dhr. G.N.Kraan (Breukelen)
17/02/2016
8

Prettige mensen met verstand van zaken.

Verkoop
Anoniem
09/02/2016
9

Fijne service

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Persoonlijke en professionele ontvangst wat vertrouwen wekt

Service
Anoniem
03/02/2016
8

Goede service, te vertrouwen, gastvrije mensen

Verkoop
ronald potuijt (assendelft)
03/02/2016
9

Aardige dealer en niet opdringerig. Verder goede service

Service
Patrick Koestal (Uithoorn)
27/01/2016
8

Het is een familiebedrijf waar persoonlijk contact en goede service hoog in het vaandel staat en ik voel me daar prettig bij. Men luistert naar je en houdt daar waar mogelijk rekening met persoonlijke situaties.

Service
Anoniem
20/01/2016
9

Betrouwbaar adres , goede service , zeer vriendelijk personeel , reparaties worden snel en deskundig uitgevoerd .
Ook een SMS'je ter herinnering van de gemaakte afspraak etc. ervaar ik als zeer prettig .
Kortom een fijn adres waar mijn TOYOTA in goede handen is !

Service
Anoniem
20/01/2016
8

Afspraken, behandeling wijzigingen in progr prima

Service
Bob kroonenberg (Amstelveen)
20/01/2016
10

Plezierige , kundige mensen die plezier in hun werk hebben en dat uitstralen

Service
Cor de Groot (Deventer)
20/01/2016
10

De medewerkers vormen een echt team, ze stralen plezier in het werk uit, zijn alert, stellen de klant centraal, communiceren goed. Beter kan ik het niet bedenken.

Service
Anoniem
13/01/2016
10

goede en correcte behandeling van de klant en auto

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
10

Het is een familie bedrijf en dat berekent dat je hart moet hebben voor je klanten

Verkoop
Ton den Hartog (Alphen aan den Rijn)
13/01/2016
10

Vanaf het eerste moment tot het afleveren was het contact met de dealer zeer correct.
Nadat de auto in mijn bezit was, heeft de verkoper mij gebeld om te vragen of alles naar wens was en of er nog vragen zijn.
Al met al zeer correct.

Service
Anoniem
08/01/2016
8

wij worden altijd prettig, ter zake kundig en vriendelijk behandeld.

Verkoop
Majorie (Vinkeveen)
06/01/2016
10

Vriendelijke ontvangst, perfecte afhandeling van binnenlopen tot en met kopen en ophalen van de nieuwe auto. Ferry nam de tijd om alles goed uit te leggen. Duidelijke, open en eerlijke communicatie. Het ophalen van de nieuwe auto was een waar feestje.

Service
Anoniem
04/01/2016
10

De dealer is uiterst correct, voorkomend, vriendelijk, bereidwillig en gastvrij.

Service
E. Veenhof (Mijdrecht )
30/12/2015
10

Fijne garage, word goed geholpen, goede prijs-kwaliteit verhouding, heb veel vertrouwen in deze garage.

Service
Anoniem
24/12/2015
9

Ik ben altijd erg tevreden over het geleverde werk.

Service
Dhr. E. Groeneveld (Uithoorn)
23/12/2015
10

Dealer is zeer klantvriendelijk, en de geboden service is simpelweg top !

Als u een Toyota Dealer zoekt bent u hier aan het juiste adres !

Service
Marty Vreugdenhil-Uil (Vinkeveen)
23/12/2015
7

Omdat klantbehandeling ,,aangenamer" kan,nogmaals geldt niet voor IEDEREEN

Service
Wil Canisius (Mijdrecht)
23/12/2015
9

Goede service en duidelijke antwoorden op vragen.

Service
Aat Hoogstraten (Mijdrecht)
16/12/2015
8

Dit is een zeer goede dealer van Toyota. De verkopers zijn voorkomend, deskundig en behulpzaam. Het personeel van de werkplaats is zeer vakkundig. De service is zeer goed. Dit geldt zeer zeker ook voor de "werkplaats"receptie en de balie.
Kortom een garage waar ik ook voor pech en storingen in het verleden uitermate goed geholpen ben.

Service
abraham v klaveren (mijdrecht)
09/12/2015
10

goede behandeling

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Professionele, eerlijke dealer
Luistert naar de klant en denkt mee

Service
G.F.Meulemans (Mijdrecht)
09/12/2015
10

Dit is een dealer, waar je altijd terug komt. Dus vanaf 1974 mijn Toyota dealer!

Verkoop
Edgar van der Salm (Leiden)
01/12/2015
8

Een prima, betrouwbare partner: doen wat ze zeggen en vooral, geen loze beloftes

Verkoop
Anoniem
30/11/2015
10

Zeer klantvriendelijk, opgewekt en deskundig.

Service
dhr. H. Reumerman. (Mijdrecht)
30/11/2015
10

Zeer betraubaar en goed.

Service
L. van Kampen (UITHOORN)
25/11/2015
10

Omdat ik hier uiterst vriendelijk en correct behandeld word, beter dan bij de importeur.

Service
Anoniem
19/11/2015
7

Ben niet tevreden over een grote reparatie aan een ons verkochte 2-hands AYGO!
Ik was van mening, ook gezien de prijs ,dat deze een grote beurt had gehad.Van buiten glimmend ,maar van binnen kennelijk niks aan gedaan.

Verkoop
Anoniem
19/11/2015
9

Vriendelijke, betrouwbare indruk

Verkoop
Ineke Schoute (Duivendrecht)
18/11/2015
9

voelt aan als zeer bekwaam, duidelijk in alles met 'n fijne persoonlijke benadering!

Service
Dhr. N. Calis (Uithoorn)
12/11/2015
10

Correcte benadering van personeel, klantvriendelijk.
Kort wachten bij de dealer tijdens de jaarbeurten. Wagen wordt op afgesproken tijd onderhouden.

Verkoop
Menno Beulink (Hoofddorp)
11/11/2015
8

Goede indruk van de showroom, en een prettig gesprek, daar hadden we een goed gevoel bij.

Service
A.J.Nelis (Abcoude )
09/11/2015
9

De deskundigheid en vriendelijkheid [de koffie staat altijd klaar ]

Service
Henk Kok (Vinkeveen)
28/10/2015
10

Er wordt altijd duidelijk gezegd wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn. In geval van extra kosten wordt hier vooraf over gecommuniceerd.

Service
J.C. Boersma (Woerden)
28/10/2015
10

Erg klantgericht en daardoor erg klantvriendelijk. Nemen de tijd voor je waardoor ik mij serieus genomen voelt.

Service
J.Hoeve (Amsterdam)
28/10/2015
10

Goede service,betrouwbaar.

Service
Anoniem
26/10/2015
10

Prima bejegening, uitstekende service. Afspraken worden nagekomen en reparatie/servicebeurt uitgevoerd.

Service
Leontine (Uithoorn)
22/10/2015
10

Duidelijke info, goede service, persoonlijke aandacht, Super aardig personeel

Service
Dick Breedijk (Vinkeveen)
19/10/2015
9

Hier weten ze wie je bent en zijn altijd in staat om dat beetje extra te geven in de persoonsgerichte en klantvriendelijke benadering. Een familiebedrijf die tevens staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De werknemers buiten de familie versterken juist het "familiegevoel" door hun motivatie en inzet.

Service
Anoniem
16/10/2015
9

ik word efficiënt, plezierig en correct geholpen

Service
Anoniem
14/10/2015
9

Vriendelijk, gastvrij, en wordt tevoren op de hoogte gebracht van de reparatie kosten.

Service
Peter van der Werff (Lelystad)
14/10/2015
10


Deze garage heeft een goede service en het personeel is ook heel geschikt en klantvriendelijk.

Service
Anoniem
07/10/2015
9

Goed, netjes en professioneel geholpen

Service
Ans Kooijman (Amstelveen)
07/10/2015
9

Op een vriendelijke en rustige manier wordt alles uitgelegd en toegelicht. Je wordt als koning (Klant) behandeld. Van te voren prijsopgave gekregen, handig!

Service
Fam. Hofman (Duivendrecht)
05/10/2015
9

Inzichtelijke facturen, deskundig, vriendelijk, altijd bereikbaar, ook voor een spoedreparatie.

Service
Jan Koestal (Almere - Haven)
05/10/2015
10

Ik word altyd correct geholpen .En nooit geen problemen naderhand .

Service
Patrick in t veld (De kwakel )
05/10/2015
9

Goede service. Nemen alle tijd ook bij aankoop tweede hands auto.Prettige sfeer.

Verkoop
Anoniem
01/10/2015
10

De zeer persoonlijke benadering en de kennis van zaken.

Service
Edvard Niessing (Waverveen)
30/09/2015
10

Bijzonder tevreden over mijn dealer., Klantvriendelijk, behulpzaam, accuraat, service uitstekend; en dat al sinds jaar en dag. Ik ben blij dat ik door mijn partner op deze dealer opmerkzaam werd gemaakt. KLasse

Verkoop
Jan en Anneke van Klink (Mijdrecht)
30/09/2015
8

KLant vriendelijk en het weten van.

Service
Launched BV (Amsterdam)
24/09/2015
9

Persoonlijke benadering, goede service, doen wat ze beloven.

Service
Anoniem
23/09/2015
10

Betrouwbaar adres, deskundig advies.

Service
Dhr. A. Worrell (Mijdrecht)
16/09/2015
10

Ik kom al ruim 30 jaar tot volle tevredenheid bij deze dealer.

Service
M van Donselaar (Wijk bij Duurstede)
16/09/2015
8

ultieme service

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Altijd een correcte en vriendelijke behandeling. En altijd tot in de puntjes verzorgd. Woonachtig in Amsterdam blijven we bij deze garage graag komen.

Service
Anoniem
11/09/2015
8

klantgerichte benadering en kwaliteit service

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
9

staat als goed bedrijf in deze regio bekend.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
9

De prettige manier waarop ik ben geholpen. Ruim tijd genomen en voor de juiste optie gekozen

Service
Ellen Zandvliet (Aalsmeer)
11/09/2015
8

Ik kwam voor kleine beurt, kreeg gratis leenfiets mee en met een uur kon ik de auto weer ophalen. Uitleg over de factuur gekregen, onderhoudsboekje ingevuld en wel. Fijne, vlotte, vriendelijke afhandeling, zoals al jaren bij deze dealer!

Verkoop
Anoniem
26/08/2015
8

Klantvriendelijk familiebedrijf

Service
H.Koderitsch (Oud Zuilen)
24/08/2015
10

nette en snelle service

Service
Albert Snoek (Wilnis)
19/08/2015
9

De ongedwongen sfeer bij de dealer zorgt ervoor dat je rustig kunt rondkijken zonder meteen " besprongen" te worden. We worden netjes op tijd ingeseind voor onderhoud, en de kosten ervan vallen erg mee.

Service
J.J. Mooijer (Mijdrecht)
19/08/2015
9

Omdat deze dealer een erg goed product verkoopt en er voor zorgt, dat de gekochte Toyota vele, vele jaren zonder problemen en tot genoegen van de gebruiker over 's heren wegen blijft rijden.

Verkoop
Mieke Harskamp (Wilnis)
19/08/2015
10

Kundig geduldig en zeer vriendelijk

Service
Anoniem
17/08/2015
8

dealer is goed en "goed" is het cijfer 8.

Service
Kees Commandeur (Aaalsmeer)
17/08/2015
9

wordt als klant goed geholpen

Verkoop
Leon Vos h.o. Vos Management (Uithoorn)
17/08/2015
10

Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen, er wordt een serieuze en goede inruilprijs gegeven en verder wordt er alle tijd voor genomen om voor mij de juist aankoop te doen.

Service
Saskia (Amsterdam)
13/08/2015
9

Vriendelijk personeel, veel verstand van zaken, goede service. Al drie jaar een zeer tevreden klant.

Verkoop
De heer Leijen (Mijdrecht)
11/08/2015
10

Bij deze dealer wordt je klantwaardig geholpen. Zeer goede service.

Verkoop
arie kroon (wilnis)
05/08/2015
9

Ik ben netjes geholpen in alle vragen en wensen.
Een 9 omdat mijn dochter ook een auto heeft gekocht gelijktijdig.
Deze was maar met 2 streepjes gevuld met benzine.
Mijne was helemaal vol daarom een 9 geen 10.

Verkoop
Lino Stalenberg (Vinkeveen)
05/08/2015
10

Tevreden

Service
M. Berger (Mijdrecht)
04/08/2015
10

Ik kom al 18 jaar naar volle tevredenheid bij deze dealer. Ze denken met je mee en informeren je van te voren goed over de kosten. Prettig en behulpzaam.

Verkoop
Anoniem
29/07/2015
9

Goed advies gekregen en alles was goed geregeld t/m de aflevering van nieuwe auto

Service
Anoniem
29/07/2015
8

Het is prettig om bij de dealer te komen, ik wordt er vriendelijk behandeld en voel me er op m'n gemak.

Service
Dhr de koning (mijdrecht)
29/07/2015
9

klant vrienlijk

Service
Mevr. C.v. Oostrom (Wilnis)
29/07/2015
10

Omdat er goede service gegeven wordt, goede voorlichting wordt gegeven over evt reparaties en de sfeer prettig is.

Service
J.C. Kronenburcht (Nieuwkoop)
27/07/2015
10

Je ben hier geen nummer maar een klant.

Service
W. Verburg (Mijdrecht)
22/07/2015
9

Ik ben zeer tevreden met deze garage. De kosten van de onderhoudsbeurten zijn vooraf op de site in te zien. De garage is betrouwbaar, klantgericht en levert een goede service.

Verkoop
Yvonne de Paauw-Pistorius (Wijk bij Duurstede)
22/07/2015
10

Vriendelijkheid en service en men neemt de tijd voor je.

Verkoop
Frank B (Uithoorn)
15/07/2015
9

Vriendelijke en behulpzame dealer.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Onderhoud en APK prima uitgevoerd. Gebeld voor extra werk. Super dat de auto van binnen ook nog schoongemaakt was.

Verkoop
Anoniem
22/06/2015
10

Ze zijn heel klant vriendelijk en ze helpen van alles.

Service
A.Bosch (Amsterdam)
17/06/2015
9

goede service vriendelijk personeel

Service
A.C.van den Heuvel (Mijdrecht)
17/06/2015
10

Fantastisch geholpen .Versnellingsbak van Urban Cruiser defekt.Moest toch niet kunnen!!.Richtprijs voor reparatie was enorm schrikken,maar dankzij de grandioze medewerking van het personeel is daar een mooie regeling uit voortgekomen,waar ik heel blij mee was,hij heeft mij van alles
op de hoogte gehouden en ook een foto gezonden van het mankement.Gewoon perfekt.Hulde voor het gehele team .Koninklijk hebben zij echt verdiend.Alleen is mij een raadsel,hoe kan dit gebeuren??Ik ben heel zuinig op de auto en is ruim 4 jr oud met weinig km,s.Toyota Ned,daar wil ik een antwoord op!!!

Service
Anoniem
17/06/2015
8

wordt zakelijk en prettig behandeld

Service
Bockweg (Duivendrecht)
17/06/2015
9

Goede service klantvriendelijk